Prijavio policiji perverznjaka koji mu gleda decu, šokirao se kad je shvatio ko je on!

Kad su mu se njegova dvojica sedmogodišnjih sinova požalila da su videla nekog čudnog lika u kombiju parkiranom ispred škole kako bulji u njih, napravio je ono što bi svaki dobar otac napravio, pozvao je policiju, prenose mediji.

Nakon toga stvari su krenule u neočekivanom smeru. Šokirani otac svoj je doživljaj podelio na Redditu, a u samom startu je sam sebe nazvao „glupanom“.

Pokazalo se da je „perverznjak“ zbog kojeg je zvao policiju upravo on.

– Popravljao sam neke električne instalacije nedaleko od škole svojih sinova i za vreme pauze bih se parkirao u školsko dvorište sa svojim radnim kombijem da bih pojeo ručak i koristio njihov internet. Mahnuo bih sinovima kad bih vidio da prelaze iz jedne zgrade u drugu. Budući da sam imao sunčane naočare i radnu kacigu na glavi (s kojom me oni nikad nisu videli), deca nisa shvatila da sam to ja i požalili su mi se na nekog čudnog čovjeka – napisao je otac.

Ko je navodni perverznjak, kako piše, shvatio je kad su tri policijska auta okružila njegov kombi.

– Nakon tridesetak minuta razgovora s policijom i direktorom, shvatili su da sam bezopasna budala i odlučili su da me puste. Ipak, rečeno mi je da se više ne parkiram tamo dok jedem – napisao je on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decaperverznjakpolicija
Komentari (0)
Dodaj komentar