Pronalazači novca

Australijski tinejdžeri pronašli su veliku količinu novca, kaže se u vesti koja nam dolazi iz grada Sidneja.
Dvojica australijskih tinejdžera pronašla su skoro 100.000 australijskih dolara (što je oko 87.000 američkih dolara), i to u gotovini, za vreme ribolova. Potom su novac predali policiji – nakon što su proveli neko vreme razmišljajući kako da postupe.
Tinejdžeri su pronašli novac u blizini gradića Nimbin u državi Novi Južni Vels – centru hipi kulture, gde članovi mnogih komuna godišnje proslavljaju festival kako bi promovisali upotrebu kanabisa.
Oni su stupili u kontakt s policijom nakon što su za svoje otkriće rekli neidentifikovanom starijem čoveku koga su poznavali i dobili pravni savet, izjavili su predstavnici policije novinarima.
Inspektor Greg Mur kaže da je policija istražila čiji bi pronađeni novac mogao biti i to da li je on povezan s nekim izvršenim krivičnim delom.
Predstavnici policije su pretražili čitav kraj u kom su mladići pronašli novac, ali nisu otkrili niti još novca niti bilo kakve druge tragove, dodao je inspektor Mur.
Inspektor je takođe dodao da bi tinejdžeri, koji nisu identifikovani javnosti, možda mogli da zatraže pronađeni novac za sebe ako se niko drugi ne pojavi s legitimnim zahtevom.
Ko zna kakve će sreće biti ova dva momka?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pronalazac novcazabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar