Sestra Maraje Keri: Očajnički mi treba tvoja pomoć, nemoj me napustiti

Alison Keri, sestra muzičke dive Maraje Keri uputila je dramatičnu video poruku svojoj sestri. Alison su pre nekoliko meseci lekari jedva spasili život, a sad joj je hitno potrebna finansijska pomoć kako bi nastavila lečenje.

Prošle godine zadobila je oštećenje mozga nakon što su joj u kuću upali provalnici i teško je povredili. Zbog toga sada mora na operaciju, nakon čega je očekuju godine rehabilitacije. U videu koji je snimila slavnoj sestri je poručila da je voli.

„Očajnički mi treba tvoja pomoć, molim te, nemoj me napustiti“, rekla je Alison, koja tvrdi da je radila kao prostitutka kako bi prehranila porodicu pre nego što se Maraja proslavila, prenose strani mediji.

Ranije se već javno oglasio njihov brat Brajan, koji se nada da će pevačica videti ovaj snimak i da će se popraviti njihovi odnosi. Ipak, sudeći po njegovim rečima da je Maraja zla veštica i da ga boli što ne želi da pomogne sestri, čini se da ni on ne veruje u srećan završetak.

Bogatstvo Maraje Keri procenjuje se na 510 miliona dolara, a uskoro bi se moglo i povećati s obzirom na to da se pevačica verila za milijardera Džejmsa Pakera. Njen portparol tvrdi da pevačica nikad nije zaboravila svoju sestru.

„Maraja je tokom godina potrošila hiljade dolara na izdržavanje svoje sestre i njene dece. Svoju širu porodicu izdržava već dve decenije“, rekao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

maraja keriporodicasestra
Komentari (0)
Dodaj komentar