Slikao devojku u gaćicama, jedan sablasni detalj na slici ga zaprepastio

Muškarac doživeo šok kada je video detalj na fotografiji koju je napravio na odmoru!

Jedan muškarac napravio je fotografiju svoje devojke u kupaćem kostimu koja mu je pozirala u džakuziju dok su bili na odmoru. I sve je bilo u redu, dok nisu zapazili sablasan detalja na fotografiji.

„Prošlog vikenda otišao sam sa devojkom u hotel u Karlos Pazu i bilo nam je prelepo. U nedelju popodne sam je fotografisao s leđa njenim mobilnim telefonom, a ona ju je pet dana kasnije objavila na Instagram. I sve je bilo u redu dok neko nije zapazio devojčicu kako gleda u nas iz objekta koji se nalazi naspram“, napisao je on na Tviteru.

On je napisao da su zamolili upravnika hotela da pregledaju snimak sa nadzorne kamere i provere ko je bio tamo, a oni su im rekli da je to gošća hotela koja se sa porodicom nalazila na bazenu.

„Problem je u tome što moja devojka i ja znamo da u tom trenutku nikoga nije bilo tamo“, kaže momak.

Očekivano, na društvenim mrežama su ga mnogi optužili da je ovaj sablasni detalj sam montirao na fotografije, mada je on to odlučno negirao.

„Ne verujem u duhove, niti imam išta od toga da lažem i nameštam sablasne detalje po objavama na društvenim mrežama. Čak i da sam hteo da se igram filterima, još uvek nisam naučio kako da ih koristim“, tvrdi on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

slika
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Nenad

    Ja ne vidim nikakvu devojčicu. Pogled mi je zapeo na donjem delu slike.

  • Anonimni

    I bezveze ova mržnja. Narod onda vjeruje ovo što čita i mržnja se nastavlja. Stvarno nije potrebno

  • Ivan

    Glavni ključ ulaska u finale i možda eventualne pobede krije se u tome što pesma nije pravljena da pobedi i nije pravljena da se svidi moronima nego baš suprotno. A to koliko ste vi (ne svi) opterećeni susedima je već za analizu stručnih lica! Svi vaši kuršlusi koji prave ozbiljne smetnje u vašem sistemu proističu iz pogrešnog vaspitanja u odnosu na susede koje se prenosi s kolena na koleno bez ključnog pitanja svojim roditeljima, učiteljima, profesori a da li je to što vam prenose tačno ili je to samo ona najlakša matrica koja se najlakše usvaja a zove se „mržnja“ .

  • Voodoo

    Da se moja devojka ovako namestila za slikanje mogao je da dođe Kasper lično i svi njegovi drugari, nikog ne bi video!

    • Anonimni

      Najdivniji komentar 🥰

  • Majat

    Jezivo! Devojčica izgleda kao ona sablast što izlazi uz bunara u filmu „The ring“.

  • Sima kosmos

    Pa nije duh ako su u hotelu rekli da je devojčica gost. I ko je pratio gde je devojčica dok se kupao u đakuziju. Ušla devojčica u kadar i to je sve.