U trendu

Slikao devojku u gaćicama, jedan sablasni detalj na slici ga zaprepastio

Muškarac doživeo šok kada je video detalj na fotografiji koju je napravio na odmoru!

Jedan muškarac napravio je fotografiju svoje devojke u kupaćem kostimu koja mu je pozirala u džakuziju dok su bili na odmoru. I sve je bilo u redu, dok nisu zapazili sablasan detalja na fotografiji.

„Prošlog vikenda otišao sam sa devojkom u hotel u Karlos Pazu i bilo nam je prelepo. U nedelju popodne sam je fotografisao s leđa njenim mobilnim telefonom, a ona ju je pet dana kasnije objavila na Instagram. I sve je bilo u redu dok neko nije zapazio devojčicu kako gleda u nas iz objekta koji se nalazi naspram“, napisao je on na Tviteru.

On je napisao da su zamolili upravnika hotela da pregledaju snimak sa nadzorne kamere i provere ko je bio tamo, a oni su im rekli da je to gošća hotela koja se sa porodicom nalazila na bazenu.

„Problem je u tome što moja devojka i ja znamo da u tom trenutku nikoga nije bilo tamo“, kaže momak.

Očekivano, na društvenim mrežama su ga mnogi optužili da je ovaj sablasni detalj sam montirao na fotografije, mada je on to odlučno negirao.

„Ne verujem u duhove, niti imam išta od toga da lažem i nameštam sablasne detalje po objavama na društvenim mrežama. Čak i da sam hteo da se igram filterima, još uvek nisam naučio kako da ih koristim“, tvrdi on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (7)