Smršala je preko 30 kilograma i postala prava bomba, a onda se pokajala zbog svoje odluke (foto)

Društvene mreže često znaju da budu izvor motivacije i podsticajnih primera koji bi trebalo da vas inspirišu na gubitak suvišnih kilograma. Međutim, priča ove Rumunke upravo je suprotna.

Joana Čira koja trenutno živi u Londonu, izgubila je preko trideset kilograma, ali tvrdi da je novi izgled učinio manje srećnom, piše Daily Mail.

Nakon što je nakupila višak kilograma zbog loših navika u ishrani, otišla je na ekstremnu dijetu i drastično smršala.

„Verovala sam da ću biti srećnija kad smršam. Kad sam postigla svoj cilj. shvatila sam da je sreća puno više od izgleda koji želim. Ono što me čini jakom i zdravom je ono što me čini pobednicom, a ne brojka na vagi“, tvrdi ona.

Nakon što nije bila zadovoljna svojom vitkom linijom, Joana je odlučila da promeniti ishranu i više se posveti vežbanju. Puno je zadovoljnija otkad je vratila deo kilograma.

„Najvažnije je prihvatiti sebe i promene koje vam se događaju. Vaše telo i um moraju da budu u skladu da biste bili zadovoljni. Kad sam bila mršavija i dobijala mnoštvo komplimenata za izgled, nisam bila zadovoljna. U ogledalu sam videla samo celulit i strije. Otkad sam vratila nekoliko kilograma i posvetila se sebi i svom zdravlju, osećam se bolje“, zaključila je ona.

Joana svoju filozofiju, ali i fotografije sa napornih treninga redovno deli na Instagramu, gde je skupila 320 hiljada pratilaca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dijetamrsavljenje
Komentari (0)
Dodaj komentar