Srbi u neverici: Studentkinja privatnog fakulteta izabrala OVU temu za diplomski! (foto)

Maju Ivanović, studentkinju jednog privatnog fakulteta u Beogradu na Instagramu prati skoro 60.000 ljudi.

Iako je malo kome jasno zbog čega je to tako, ona verovatno zna odgovor – zato što je njen profil pun fotografija cipela i odeće robne marke „Guess“.

Upravo zbog snažne privlačnosti koju oseća prema ovom brendu, Ivanovićeva je za diplomski rad odabrala temu: „Lojalnost potrošača brendu Guess“.

Tajac. Tako su u prvi mah, kako su priznali. reagovali korisnici društvenih mreža dok nisu krenuli da se sprdaju sa devojkom koja se pohvalila kako je taj privatni fakultet završila s prosekom ocena 9,2, prenosi Index.hr.

https://www.instagram.com/p/BYojsT2HbWP/?taken-by=majalolica

Deo javnosti ogorčen je ne toliko zbog teme koju je Maja izabrala koliko zbog narušavanja sistema obrazovanja u Srbiji koji dopušta nekim studentima da se na privatnim fakultetima bave cipelama i torbicama u svojim diplomskim radovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

diplomski radguessstudent
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • mrki

    Smiješno je i porediti te privatne FAKULTETE, diplome koje niko ne priznaje na svijetu,samo služe kod nas za BILDANJE koeficijenta i profesorima da imaju gdje dnevnice navući pored redovnog posla

  • makki

    Kakav plićak 😕

  • Marko

    S takvim izgledom ona sigurno nece imati problem da nadje posao. A sto se tice teme: prakticna je i materija je kojom ona vlada. I svi bi trebali da rade radove na teme u koje su upuceni, a ne kao na vecini drzavnih fakulteta gde se ne retko samo prepisuje sta je neko drugi napisao.

  • Milos

    Ne razumem zasto se podsmevate devojci. Odabrala je temu koju je zelela da obradi, i ocigledno da valja cim je dobila 10. Nego sta ce, ako nece da se pohvali za svoj uspeh, treba da bude ponosna na svoj rad i uspeh, pa zasto da se ne pohvali. Kakve to veze ima sto je privatni fakultet, i sta fali temi. Ljudi, manite se predrasuda, gledajte svoj zivot. Verovatno cete pomisliti da sam zavrsio privatni fakultet kad je branim. Ne, zavrsio sam drzavni fakultet, ali i dalje ne umanjujem uspeh koji je postigla ova devojka, verujem da je zasluzeno.

  • sasa

    prakticna stvar , treba shvatiti robu koju reklamiras , a ne kao neke idotske reklame.

  • Vlada

    Teško mi je da zamislim da će ijedna kompanija u Srbiji hteti nju da angažuje kao marketing menadžerku.

    • mrki

      Biće odabrana ali za poslovnu pratnju

  • meca

    kretenuša