U trendu

Srbi u neverici: Studentkinja privatnog fakulteta izabrala OVU temu za diplomski! (foto)

Maju Ivanović, studentkinju jednog privatnog fakulteta u Beogradu na Instagramu prati skoro 60.000 ljudi.

Iako je malo kome jasno zbog čega je to tako, ona verovatno zna odgovor – zato što je njen profil pun fotografija cipela i odeće robne marke „Guess“.

Diplomirani ekonomista 📊📚 Ocena #10 ✔️. Prosek za sve cetiri godine 9,20 👸🏻🎓🖋

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✨🖤MAJA IVANOVIC®🖤✨ (@majalolica) on

Upravo zbog snažne privlačnosti koju oseća prema ovom brendu, Ivanovićeva je za diplomski rad odabrala temu: „Lojalnost potrošača brendu Guess“.

Od danas zvanicno 🎓 DIPLOMIRANI EKONOMISTA 🎓 #diplecc #diplomiraniekonomista #graduatedeconomist #proudofmyself 👸🏻📚📊🖋🎓🖤

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✨🖤MAJA IVANOVIC®🖤✨ (@majalolica) on

Tajac. Tako su u prvi mah, kako su priznali. reagovali korisnici društvenih mreža dok nisu krenuli da se sprdaju sa devojkom koja se pohvalila kako je taj privatni fakultet završila s prosekom ocena 9,2, prenosi Index.hr.

☝🏻🌞

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✨🖤MAJA IVANOVIC®🖤✨ (@majalolica) on

Deo javnosti ogorčen je ne toliko zbog teme koju je Maja izabrala koliko zbog narušavanja sistema obrazovanja u Srbiji koji dopušta nekim studentima da se na privatnim fakultetima bave cipelama i torbicama u svojim diplomskim radovima.

🦋✨✨

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✨🖤MAJA IVANOVIC®🖤✨ (@majalolica) on

8 komentara
 1. mrki

  Smiješno je i porediti te privatne FAKULTETE, diplome koje niko ne priznaje na svijetu,samo služe kod nas za BILDANJE koeficijenta i profesorima da imaju gdje dnevnice navući pored redovnog posla

 2. makki

  Kakav plićak 😕

 3. Marko

  S takvim izgledom ona sigurno nece imati problem da nadje posao. A sto se tice teme: prakticna je i materija je kojom ona vlada. I svi bi trebali da rade radove na teme u koje su upuceni, a ne kao na vecini drzavnih fakulteta gde se ne retko samo prepisuje sta je neko drugi napisao.

 4. Milos

  Ne razumem zasto se podsmevate devojci. Odabrala je temu koju je zelela da obradi, i ocigledno da valja cim je dobila 10. Nego sta ce, ako nece da se pohvali za svoj uspeh, treba da bude ponosna na svoj rad i uspeh, pa zasto da se ne pohvali. Kakve to veze ima sto je privatni fakultet, i sta fali temi. Ljudi, manite se predrasuda, gledajte svoj zivot. Verovatno cete pomisliti da sam zavrsio privatni fakultet kad je branim. Ne, zavrsio sam drzavni fakultet, ali i dalje ne umanjujem uspeh koji je postigla ova devojka, verujem da je zasluzeno.

 5. sasa

  prakticna stvar , treba shvatiti robu koju reklamiras , a ne kao neke idotske reklame.

 6. Vlada

  Teško mi je da zamislim da će ijedna kompanija u Srbiji hteti nju da angažuje kao marketing menadžerku.

  1. mrki

   Biće odabrana ali za poslovnu pratnju

 7. meca

  kretenuša

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike