Žalila se što sedi pored ‘uplakanog deteta’, ovakvu reakciju stjuardese nije očekivala (video)

Marisa Rundel se urkcala na avion sa svojim osmomesečnim sinom Mejsonom, ali je tokom leta ovu 19-godišnju majku dočekalo neprijatno iznenađenje.

Pored njih je sela putnica koja je odmah počela da se žali što mora da sedi pozadi.

– Počela je da baca torbe. Rekla je ‘ovo je je**** smešno’. ‘Ovo je sr*** što moram sediti u zadnjem delu’ – ispričala je Marisa, koja je putnicu najpre zamolila da ne psuje pred detetom, ali je ova nije poslušala i nastavila.

– Kada sam je opet zamolila da pripazi na jezik rekla mi je da jeb*** umuknem. Tada je do nas došla stjuardesa i pitala u čemu je problem – ispričala je Rundelova, a prenosi Daily Mail.

Besna putnica tada je tražila od stjuardese da joj dodele drugo sedište da ne mora sediti pored uplakanog deteta, a Marisa dodaje kako dete uopšte nije plakalo. Stjuardesa je mogla da joj ponudi samo mesto na drugom letu, a ženu je to još više naljutilo. Odbila je ponudu i bacila svoje stvari na sedišta, tražeći stjuardesino ime. Nakon što joj je stjuardesa rekla da se zove Tabita, uz još neke svoje podatke, besno joj je zapretila: – Hvala Tabita, sutra možda više nećeš imati posao –

Međutim, onda je usledila reakcija kakvu nije očekivala. Stjuardesa Tabita joj je rekla da je ne želi na svom letu, na što se žena odmah počela izvinjavati. – Oprostite, pod stresom sam – rekla je žena, što se može čuti i na snimku koji je Marisa uspela snimiti tokom incidenta.

Žena se nakon 10 minuta vratila po svoje stvari i poručila da će svi zažaliti jer su je izbacili sa leta. Marisa je oduševljena potezom stjuardese i kompanije, a takve reakcije dobila je i na Fejsbuku gde je podelila ovaj video snimak.

https://youtu.be/SW_59b3l_Uw

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionputnik
Komentari (0)
Dodaj komentar