Zar i to postoji? Fatalna plavuša je „mis zatvora“ (video)

Jednom godišnje zatvorenicima se sudi o lepoti, a ne o njihovom zločinima.

Žena, koja je osuđena na 15 godina zatvora zbog ubistva ljubavnika, pobedila je na takmičenju za lepotu koje je održano u zatvoru u Brazilu.

Veronika Verona de Paiva (25), koja je postala poznata kao „fatalna plavuša“ tokom suđenja, optužena je da je zadavila ljubavnika kaišem u motelskoj sobi 2011. godine, kada je bila tinejdžerka.

Pre nego što je završila u zatvoru, Veronika je sanjala da jednog dana postane model, prenosi Dejli mejl. Deo sna ostvarila je na 13. takmičenju za lepotu u strogo čuvanom ženskom zatvoru Instituto Penal Talavera u Rio de Žaneiru.

U pitanju je jedini ženski zatvor u gradu sa maksimalnom zaštitom, a zatvorenici služe doživotne zatvorske kazne zbog ubistva, prevare i trgovine drogom.

Jednoga dana svake godine, zatvorenicima se sudi o nečemu drugom a ne o njihovom zločinima. Tada se ocenjuje njihova lepota i stav a one se takmiče za prvo mesto i titulu gospođice Talavera ili Talavera devojke.

Od stotinu zatvorenika, samo njih 10 učestvuje na takmičenju, a izbor se zasniva na podacima o ponašanju.

Veronika je rekla kako nije očekivala pobedu, ali da joj je to ulepšalo dan.

– To je bio divan dan, baš sam srećna – rekla je ona.

Veronika je osuđena na 15 godina zatvora zato što je ljubavnika zadavila kaišem do smrti.

Do sada je odslužila sedam godina i sedam meseci kazna, pa se nada ranijem izlasku iz zatvora.

– Kada izađem iz zatvora planiram da odem iz Brazila. Sanjala sam o tome da jednog dana postanem manekenka, ali to se nije dopadalo mojoj mami. Možda jednog dana uspem da ostvarim svoj san – izjavila je Veronika.

(Telegraf)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

miszatvorplavuša
Komentari (0)
Dodaj komentar