Zavodnica u pižami

Preko dana se svi trudimo da budemo dobro obučeni, a šta se dešava kada padne noć? Koliko se doterujemo kada krenemo na spavanje? Da li nam to uopšte i pada na pamet, naročito posle teškog i napornog dana?
Zvuči li vam ovo makar malo poznato: izbledela majica, donji deo trenerke koji se razvukao od nošenja, mamina spavaćica ili pidžama kupljena kod Kineza? Sve to jeste savršeno udobno, ali nimalo nije zavodljivo. U svilenim spavaćicama i satenskim pidžamama verovatno spavaju samo junakinje holivudskih limunada filmova. Dobro, spavate tako i vi, ali ne baš svako veče, zar ne?
Kako onda zavesti svoju jaču polovinu? Ako se pojavite u čarapama i flanelskoj pižami, sigurno neće pasti na kolena pred vama, a ako ga iznenadite obučeni u neki seksi negliže, još s vrata će primetiti da ste se previše trudili samo zbog njega.
Najvažnije je da se dobro osećate i da ste obučeni u skladu s godišnjim dobom. Nema potrebe da se zimi smrzavate samo da biste bili lepi za njega – ipak ne treba preterivati. I u običnoj, širokoj i toploj pamučnoj pižami (naravno, nipošto u paru s debelim čarapama) možete biti zavodljivi. Velika muška majica, koju možete pozajmiti i iz njegovog ormana, zadovoljiće i vaše i njegove kriterijume.
Za toplije vreme savršen je bebi dol, koji je uz to i jeftin i udoban. Ako vam ni to ne odgovara, setite se recepta slavne holivudske dive Merilin Monro i "obucite" – nekoliko kapi parfema. Naravno, to isprobajte tek kada malo više otopli.
Uz ovih nekoliko saveta sigurno ćete uspeti da izgledate zavodljivo čak i kada se spremate za spavanje. Baš kao prava zavodnica u pižami. Pokušajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

odećapižamaspavanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Lana Popović

    Treba biti uredan i lepo ubučen zbog sebe, a ne radi zavođenja drugih, pa još muškaraca. Da li se oni trude da ostave utisak na nas? Stvarno mi je muka od tekstova na temu „kako da ga zavedete, pa da ga osvojite, pa ovo, pa ono“… Kao da se kugla zemaljska vrti oko muškaraca. Verujte da to nije slučaj – na toj istoj kugli zemaljskoj ima jako puno normalnih žena koje razmišljaju na način kao što sam navela.