Zavodnica u pižami

Preko dana se svi trudimo da budemo dobro obučeni, a šta se dešava kada padne noć? Koliko se doterujemo kada krenemo na spavanje? Da li nam to uopšte i pada na pamet, naročito posle teškog i napornog dana?
Zvuči li vam ovo makar malo poznato: izbledela majica, donji deo trenerke koji se razvukao od nošenja, mamina spavaćica ili pidžama kupljena kod Kineza? Sve to jeste savršeno udobno, ali nimalo nije zavodljivo. U svilenim spavaćicama i satenskim pidžamama verovatno spavaju samo junakinje holivudskih limunada filmova. Dobro, spavate tako i vi, ali ne baš svako veče, zar ne?
Kako onda zavesti svoju jaču polovinu? Ako se pojavite u čarapama i flanelskoj pižami, sigurno neće pasti na kolena pred vama, a ako ga iznenadite obučeni u neki seksi negliže, još s vrata će primetiti da ste se previše trudili samo zbog njega.
Najvažnije je da se dobro osećate i da ste obučeni u skladu s godišnjim dobom. Nema potrebe da se zimi smrzavate samo da biste bili lepi za njega – ipak ne treba preterivati. I u običnoj, širokoj i toploj pamučnoj pižami (naravno, nipošto u paru s debelim čarapama) možete biti zavodljivi. Velika muška majica, koju možete pozajmiti i iz njegovog ormana, zadovoljiće i vaše i njegove kriterijume.
Za toplije vreme savršen je bebi dol, koji je uz to i jeftin i udoban. Ako vam ni to ne odgovara, setite se recepta slavne holivudske dive Merilin Monro i "obucite" – nekoliko kapi parfema. Naravno, to isprobajte tek kada malo više otopli.
Uz ovih nekoliko saveta sigurno ćete uspeti da izgledate zavodljivo čak i kada se spremate za spavanje. Baš kao prava zavodnica u pižami. Pokušajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.