Zubar amater

Vozač kamiona iz kanadskog grada Kičenera optužen je za neopreznu vožnju, ali, gledano s vedrije strane, zub mu više ne zadaje probleme.
Predstavnik za štampu okruga Lambton izjavio je da su policajci zaustavili kamiondžiju koji je vozio i pri tom obavljao zubarske aktivnosti na autoputu broj 402.
Narednik Džon Reurink izjavio je lokalnim novinarima da je to bio prvi put da je on čuo da je vozač zaustavljen zbog "zubarske intervencije".
"Nikada do sada nisam video ni čuo za nešto takvo", izjavio je Džon Reurink, dodajući da je zaustavljao vozače koji su se šminkali, čitali mape ili razgovarali mobilnim telefonom. "Ali da neko vadi sebi zub? To je bilo prvi put".
Džon Reurink je takođe izjavio da je sve počelo 30. juna ove godine, kada je policajac patrolirao na autoputu broj 402 u Vervik Taunšipu, koji se nalazi u blizini Sarnije, i kada mu je jedan vozač u prolazu pokazao kamion koji vozi "svuda po putu."
Potom je policajac zaustavio sumnjivi kamion.
Policajci su utvrdili da je 58 godina star vozač vozio tako zato što je pokušavao da izvadi sebi zub.
Ovaj zubar amater vezao je jedan kraj vrpce oko zuba, a drugi kraj za krov kabine vozača.
"Jedna dobra rupa i zub bi trebalo da izađe", objasnila je policija. Ispostavilo se da je ta "jedna dobra rupa" i došla u jednom trenutku.
"Dokaz njegovih napora nalazi se u blizini", rekao je Reurink.
Kada je policajac zaustavio voazača, pronašao je krvav zub i vrpcu koja se nalazila odmah do njega.
Neobično, ali policajci kažu da taj deo autoputa nema toliko rupa i da je nedavno asfaltiran.
Predstavnici policije nisu dali novinarima ime ovog vozača jer je on optužen po zakonu o saobraćaju, a ne po krivičnom zakonu, i pretpostavili su da će ga mediji opsedati želeći da čuju nešto više o ovom neobičnom događaju — što bi verovatno predstavljalo veću glavobolju nego sama zubobolja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

amaterautoputkamionmedijioperacijaoptužbapolicijavaditivozaczubzubar
Komentari (0)
Dodaj komentar