Evo koji je minimalni broj trbušnjaka koji treba uraditi za ravan stomak

Trbušnjaci ciljaju na trbušne mišiće i stvaraju napetost kako bi se olakšao proces topljenja sala. Oni koji žele tanji struk, uključuju trbušnjake u svoju rutinu jer je to jedna od najboljih vežbi za sagorevanje sala na području abdomena.

Ali, koliko je trbušnjaka potrebno napraviti za ravan stomak? Odgovor na ovo pitanje nezgodno je dati jer je to subjektivno.

Rezultat se može razlikovati od osobe do osobe jer zavisi o količini masnih naslaga na stomaku. Iako nema značajnih dokaza, sugeriše se da je potrebno 250 hiljada trbušnjaka da bi se sagorelo pola kilograma sala.

To je teško napraviti u kratkom vremenu, zato je preporuka fitnes stručnjaka krenuti s 10 do 12 ponavljanja tokom tri serije u danu, prenosi Avaz.

Osim toga, kako biste uključili i ostale mišiće, možete isprobati varijacije trbušnjaka poput kosih trbušnjaka, obrnutih trbušnjaka, ruskog zaokreta i bicikl trbušnjaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mrsavljenjestomaktrbusnjaci
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nikola Jovanović

    Za ravan stomak trbušnjaci ne znače apsolutno ništa. Do ravnog stomaka se dolazi korekcijom ishrane i višezglobnim vežbama celog tela.