Ovo su najpouzdanije vežbe za povećanje penisa

„Kažu da se moze zgolemiti penis do 7-8 cm. Napravite krug kažiprstom i palcem. Lubricirajte nekim uljem penis. Vucite odozgo pa nadole. I tako prvo jednom pa drugom rukom više puta. Vežba se radi 4 nedelje različitom jačinom preko jednog dana.

Pitanje je: da li deluje i da li je bezopasno po zdravje?“ (dog899)

  • Umesto ulja, staviš kvasac koji si prethodno rastopio u malo vode. Posle dve nedelje toliko naraste da nećeš znati kako da ga smotaš. Postaješ centar pažnje cele planete. Glavna vest na vodećim svetskim televizijama. Žene i deca vrište na ulici. Seks postaje misaona imenica… (Devilishgirl)
  • Veličina je veličina. Nema šale sa veličinom. Zar niste nikad poželeli da imate penis dugačak 23-24 cm. Šta misle žene o ovoj dužini? (dog899)
  • Valjda je važnije da „radi“ i da ti je prostata OK, tj. da te sluša. (jagodica)
  • Nije važna dužina, već kako se upotrebljava! To samo kod muškaraca dužina deluje na psihu i sigurnost, ženama ne predstavlja nikakav značaj. Na primer, žena koja ima pliću vaginu,  glavić će udarati u grlić materice i stvrdnjavaće ga grlić, a  to će uzrokovati teži porođaj kod žene… Dakle, sredina je zlatna.(Kazanova)
  • Vežba ne pomaže – imam višegodišnje iskustvo! (Bad_Wolf)

Napišite nam i vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

povećanje penisavežbe
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Filip Romanski

    Dugacki penis ne prija ni jednoj zeni.Vagina je duboka,oko 12 cm.e pa zimislite,sta moze njenoj materici,da uradi penis od 24cm.Bukvalno da je raskrvari,da postane sa ranicama,pogodno tlo,za dobijanje kancera grlica materice.Samo nesigurni,smotani muskarci,stalno razglabaju i zele neki dzinovski penis.Taj veliki penis,bio bi njima neka vrsta lazne kompenzacije,za njihovo luzersko postojanje.Umesto da sanjaju veliki penis,bolje da se obrazuju.Sve bi bilo jasnije o zivotu.