U trendu

Ovo su najpouzdanije vežbe za povećanje penisa

„Kažu da se moze zgolemiti penis do 7-8 cm. Napravite krug kažiprstom i palcem. Lubricirajte nekim uljem penis. Vucite odozgo pa nadole. I tako prvo jednom pa drugom rukom više puta. Vežba se radi 4 nedelje različitom jačinom preko jednog dana.

Pitanje je: da li deluje i da li je bezopasno po zdravje?“ (dog899)

  • Umesto ulja, staviš kvasac koji si prethodno rastopio u malo vode. Posle dve nedelje toliko naraste da nećeš znati kako da ga smotaš. Postaješ centar pažnje cele planete. Glavna vest na vodećim svetskim televizijama. Žene i deca vrište na ulici. Seks postaje misaona imenica… (Devilishgirl)
  • Veličina je veličina. Nema šale sa veličinom. Zar niste nikad poželeli da imate penis dugačak 23-24 cm. Šta misle žene o ovoj dužini? (dog899)
  • Valjda je važnije da „radi“ i da ti je prostata OK, tj. da te sluša. (jagodica)
  • Nije važna dužina, već kako se upotrebljava! To samo kod muškaraca dužina deluje na psihu i sigurnost, ženama ne predstavlja nikakav značaj. Na primer, žena koja ima pliću vaginu,  glavić će udarati u grlić materice i stvrdnjavaće ga grlić, a  to će uzrokovati teži porođaj kod žene… Dakle, sredina je zlatna.(Kazanova)
  • Vežba ne pomaže – imam višegodišnje iskustvo! (Bad_Wolf)

Napišite nam i vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.