Trenirajte kao Vergara: Ovo je tajna savršenog izgleda slavnih dama (video)

Glumicu Sofiju Vergaru mnogi smatraju najlepšom ženom sveta i baš zbog svog izgleda inspiracija je damama širom sveta.

Iako vrlo često u intervjuima ističe da je neprestano gladna i da obožava da jede nezdravu hranu, vitku liniju ipak ne duguje samo genetici.

Naime, Sofija je jedna od povlaštenih klijentkinja Gunara Petersona, jednog od najpoznatijih holivudskih trenera na čijem spisku klijenata nalaze i Kim Kardašijan, Dženifer Lopez, Kendal Džener i Anđelina Džoli.

Iako je Sofija godinama menjala vrste fizičkih aktivnosti i nebrojano puta isticala da mrzi teretanu, već nekoliko godina vredno trenira s Petersonom s čijim treninzima, kako je izjavila za časopis Šejp, vidi najbolje rezultate, prenosi Index.

U čemu je tajna Petersonovih treninga?

Ovaj slavni trener obožava za svoje klijentkinje smišlja intenzivne, ali vrlo maštovite treninge koji traju svega 40 minuta. Prvih pet minuta se radi zagrevanje, zatim sledi pola sata intenzivnog HIIT treninga tokom kog se aktivira celo telo i na kraju pet minuta istezanja na kraju.

Uz redovne treninge, Peterson savetuje svojim klijentima da iz ishrane izbace ugljene hidrate skoro u potpunosti jer su oni glavni krivci za zadržavanje vode u telu i prikrivanje definisanih mišića i njihove separacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Sofija Vergaratrening
Komentari (0)
Dodaj komentar