Niste znali? Ovo povrće – GOJI

Imate problema sa kilažom, pokušavate da smršate ali vam ne polazi za rukom? Pitate se uporno u gde grešite? Možda je problem upravo u namirnicama koje jedete. Čak iako su neke namirnice zdrave to ne znače da one ne goje.

Jedno istraživanje sprovedeno na Harvardu pokazalo je da i ishrana bogata voćem i povrćem ne dovodi do mršavljenja. Baš naprotiv, učesnici ovog istraživanja koji su jeli povrće s visokim udelom skroba čak su i dobili na kilaži!

Glavni krivac za dobijanje na težini imao je KUKURUZ, čak i onaj koji nije dobro posoljen i natopljen maslacom.

Istraživanje je obuhvatilo 133 hiljade odraslih osoba u SAD-u i pokazalo kako su osobe koje su svakodnevno jele kukuruz dobile kilogram u periodu od četiri godine, što nije bio slučaj kod učesnika koji nisu toliko konzumirali kukuruz i drugo povrće bogato skrobom.

Dakle, kukuruz je loš izbor ako želite da smršate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kukuruzpovrće
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Istrazivanje je sprovedeno na Harvardu, a obuhvatilo 133.000 odraslih osoba u SAD. Naravno da je za ocekivati da ce tamo da se ugoje od svakog povrca kad ono sadrzi 50% GMO!!!

  • Anonimni

    Mirjana, da li biste mrsavili sa mnom?

  • MIRJANA

    Ko zeli da oslabi,treba da upraznjava seks tri puta dnevno,a da jede samo ujutru i u podne.Dorucak treba da se sastoji,od jednog parceta hleba,tanko namazanog puterom i jednog lista praske sunke.Rucak treba da se sastoji od barenog karfiola (pola kilograma) i jedne case jogurta.Sto se tice seksa,ujutru na prazan zeludac,oko jedan sat intezivnog seksa.U podne,pola sata intezivnog seksa,a vec uvece,moze samo dvadeset minuta umerenog inteziteta.Garancija gubljenja tezine ,iznosi za mesec dana pod ovim tretmanom pet do sest kilograma mesecno.!

    • zoran

      Mirjana..ja skacem sa ormara..