Prirodni afrodizijak: 5 voćki koje poboljšavaju seksualni život

Mnogi vitamini koje sadrži voće deluju na libido i poboljšavaju seks. Naravno da još mnogo faktora utiče na naš seksualni život. Zna se tako da za žene seks s godinama postaje sve bolji, ali ako želite dodatnu „pomoć“, ovo voće ima afrodizijački efekat:

Jagode 

Stvari koje sadrže jagode deluju na strast u krevetu. Razlog tome su velike količine vitamina C i cinka koje jačaju libido. Osim što su jagode dobre za ljubavni život, štite i od spontanog pobačaja.

Citrusni plodovi 

Konzumacijom pomorandži, limuna ili grejpfruta prvenstveno će profitirati muškarci. Citrusni plodovi bogati su vitaminom C i poboljšavaju kvalitet sperme.

Smokve 

Ovo voće je jedno od najpoznatijih afrodizijaka. Smokve sadrže supstance koje su dobre za zdravlje srca, zasićuju, a ne izazivaju nadutost. Osim toga, sadrže i dosta vitalizirajućih sastojaka (na primer fosfor).

Nar 

Ovo nije bez razloga bio omiljeno voće boginje ljubavi Afrodite. To voće je simbol strastvenosti i plodnosti. Već iz tog razloga isplati se jesti ukusne bobice. Nar sadrži estron koji pozitivno deluje na libido.

Banane 

Supstance koje sadrži ovo voće deluju pozitivno na seksualne hormone muškarca. Osim toga, banane sadrže puno magnezijuma koji stimuliše prostatu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seksafrodizijakvoćeljubav
Komentari (0)
Dodaj komentar