Bil Gejts „udario“ na Novaka Đokovića – „Divim mu se, ali…“

Bil Gejt, američki milijarder, prokomentarisao je stav Novaka Đokovića o vakcinaciji rekavši da bi voleo da najbolji teniser sveta promeni mišljenje.

„Ako ste vakcinisani to pomaže zajednici kojoj pripadate. Nije savršeno sredstvo u sprečavanju infekcije, ali značajno suzbija. Dakle, ako je neko zabrinut za svoje zdravlje do te mere da oseća da ne može da učestvuje u toj zaštiti zajednice, onda je to nesrećan izbor. Ako je reč o osobi koja je pritom inspiracija mnogima, onda se takvo razmišljanje širi brže među bazom fanova i kao rezultat imamo manji nivo vakcinacije od onoga koji nam je potreban“, rekao je Gejts za Bi-bi-si dok je komentarisao stav najboljeg tenisera sveta.

Đoković je više puta od početka procesa vakcinacije u svetu govorio na ovu temu ističući da nije protiv toga, ali i da ne želi da se vakciniše protiv virusa korona.

„Divim se Novaku na mnogo načina, ali bih voleo da njegovi stavovi o vakcinama nisu takvi“, dodao je Gejts.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bil Gejtsnovak djokovicvakcinacija
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • jawa

    stakor

  • gordana.

    Samo bih volele da znam da li Bil Gejts prihvata cinjenicu,(nevezano za Novaka jer je on javna licnost i ima pomoc i podrsku kompetentnih,nadam se) da je vakcinacija znacajan tretman u zivotnom ciklusu coveka od deteta o cijoj vakcinaciji dobiijaju uputstva roditelji od kompetentnih zdravstvenih posrednih lica do odrasle dobi koja zahteva istu proceeduru za vanredne vakcinacije kao sto je korona od kompetentnih lica upoznati sa „istorijom bolesti“kako se zove opste zdravstveno stanje pacijenta jer laici nisu kompetentni za tako vaznu odluku koja nudi samo dva resenja koja treba da izabere nasumicno bez pouzdane informacije.Za sezonske vakcine protiv gripa za starije osobe smo trazili potvrde od strucnih lica bez kojih nismo u stanju da odlucimo.

  • Boki®

    Ne bih da ga komentarišem kroz prizmu filantropa ali bih rado čuo odgovor na pitanje: Koliko se pisalo po medijima njegova deca nisu vakcinisana, zašto!? Ako bi Bili izašao iz svoje zone komfora možda bih ga zapratio ovako….

  • Anonimni

    Treba da se stidis tvojih zlonamernih namera, kako mozemo verovati tebi kad si ti izjavio da na ovome svetu zivi 7,5 milijardi populacije a to je mnogo i da mora da se radi na smanjenju populacije, a vakci su licno tvoje i pune su grafen hidroxida, tebi se nemoze nista verovati..

  • Anonimni

    Mnogi bi voleli da ti odes u penziju i prestanes da brabonjas! Obavezno vakcinisi i sebe i svoju familiju.