Naslovne strane za utorak 11. maj 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za 11. maj 2021. najviše pažnje posvetili su zločinima kriminalnog klana Veljka Belivuka, korona virusu, ali i društvenim i ekonomskim temama.

POLITIKA – O sudjenju nekadašnjem vodji OVK „Tačijeve žrtve ne žele da ih zastupa Britanac“. O ekonomskim temama „EU priprema ograničenja za kineske investicije“. Fudbaler Dušan Vlahović kaže „Posle korone počinje moj novi život“.

ALO – „Sutra počinje isplata prvih 30 evra pomoći“, prenosi list. O istrazi protiv Veljka Belivuka „Ljudska krv u mašini za meso!“.

BLIC – Studija američkih naučnika iz korena menja pogled na pandemiju i postavlja pitanje – „Kovid je bolest krvnih sudova?“. O takozvanoj „kući strave Velje Nevolje“ u Ritopeku u tekstu „Klučni dokaz: DNK nekoliko žrtava nadjen u mašini za meso“.

VEČERNJE NOVOSTI – Centralni deo naslovne strane posvećen je navodima iz istrage zločina i žrtava kriminalne grupe Veljka Belivuka pod naslovom „Radojević i Ljepoja samleveni u mašini!?“ Bivši ministar blizu direktorske fotelje u Fudbalskom savezu i još jedno pitanje u naslovu „Ljajić umesto Kokeze, Mažić šef sudijama?“ Za matursko veče ponude od 3.600 do 7.600 dinara „Maturanti slave, ali bez plesa“.

DANAS – Javnost uzburkao deo svečane akademije na godišnjicu završetka Drugog svetskog rata „Duh Dimitrija Ljotića na proslavi Dana pobede“. Priznanje lidera SPAS-a o zapošljavanju u opštinskoj upravi „Za koga je Šapić koristio rupe u zakonu“. Veliko interesovanje gradjana za letovanja Srbiji „Novih 20.000 vaučera planulo za manje od sat i po“.

INFORMER – „Dokazano Belivuk samleo petoricu ljudi u mašini za meso“, prenosi list. O vakcinaciji protiv korona virusa „I Tajlandjani dolaze u Srbiju na vakcinaciju“.

KURIR – Prenosi ispovest čoveka koji je imao težak oblik virusa kovid-19: „17 dana sam bio na respiratoru, vratio sam se iz mrtvih!“. „Banke se svete onim gradjanima koji ih tuže“, prenosi list.

SRPSKI TELEGRAF – O klanu Veljka Belivuka „Evo čiji su tragovi pronadjeni u Veljinoj mašini smrti“. „Bajden prihvatio Trampov plan za Kosovo i Metohiju“, prenosi list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar