U trendu

Naslovne strane za utorak 11. maj 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za 11. maj 2021. najviše pažnje posvetili su zločinima kriminalnog klana Veljka Belivuka, korona virusu, ali i društvenim i ekonomskim temama.

POLITIKA – O sudjenju nekadašnjem vodji OVK „Tačijeve žrtve ne žele da ih zastupa Britanac“. O ekonomskim temama „EU priprema ograničenja za kineske investicije“. Fudbaler Dušan Vlahović kaže „Posle korone počinje moj novi život“.

ALO – „Sutra počinje isplata prvih 30 evra pomoći“, prenosi list. O istrazi protiv Veljka Belivuka „Ljudska krv u mašini za meso!“.

BLIC – Studija američkih naučnika iz korena menja pogled na pandemiju i postavlja pitanje – „Kovid je bolest krvnih sudova?“. O takozvanoj „kući strave Velje Nevolje“ u Ritopeku u tekstu „Klučni dokaz: DNK nekoliko žrtava nadjen u mašini za meso“.

VEČERNJE NOVOSTI – Centralni deo naslovne strane posvećen je navodima iz istrage zločina i žrtava kriminalne grupe Veljka Belivuka pod naslovom „Radojević i Ljepoja samleveni u mašini!?“ Bivši ministar blizu direktorske fotelje u Fudbalskom savezu i još jedno pitanje u naslovu „Ljajić umesto Kokeze, Mažić šef sudijama?“ Za matursko veče ponude od 3.600 do 7.600 dinara „Maturanti slave, ali bez plesa“.

DANAS – Javnost uzburkao deo svečane akademije na godišnjicu završetka Drugog svetskog rata „Duh Dimitrija Ljotića na proslavi Dana pobede“. Priznanje lidera SPAS-a o zapošljavanju u opštinskoj upravi „Za koga je Šapić koristio rupe u zakonu“. Veliko interesovanje gradjana za letovanja Srbiji „Novih 20.000 vaučera planulo za manje od sat i po“.

INFORMER – „Dokazano Belivuk samleo petoricu ljudi u mašini za meso“, prenosi list. O vakcinaciji protiv korona virusa „I Tajlandjani dolaze u Srbiju na vakcinaciju“.

KURIR – Prenosi ispovest čoveka koji je imao težak oblik virusa kovid-19: „17 dana sam bio na respiratoru, vratio sam se iz mrtvih!“. „Banke se svete onim gradjanima koji ih tuže“, prenosi list.

SRPSKI TELEGRAF – O klanu Veljka Belivuka „Evo čiji su tragovi pronadjeni u Veljinoj mašini smrti“. „Bajden prihvatio Trampov plan za Kosovo i Metohiju“, prenosi list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.