Osvanule fotografije iz dvorca, niko ne veruje šta kraljica radi u 94. godini

Na najnovijim fotografijama koje je u nedelju objavila Bakingemska palata, britanska kraljica Elizabeta II snimljena je kako jaše 14 godina starog ponija po imenu Balmoral Fern u parku koji okružuje dvorac Vindzor.

Od uvođenja mjera karantina u Britaniji, Elizabeta živi u Vindzoru sa suprugom, princom Filipom (98) jer oboje spadaju u rizičnu grupu starijih koji su podložniji zarazi i razvoju težeg oblika kovida-19. Odatle su se u poslednjih par meseci nekoliko puta obratila naciji, saopštenjima ili u TV obraćanju.

Na fotografiji kraljica nosi ružičastu maramu preko glave, bele rukavice i jaknu od zelenog tvida.

Elizabeta II poznata je kao ljubiteljka životinja, a posebno je naklonjena konjima i psima. Kada se sredinom marta iz Bakingemske palate preselila u Vindzor, usred širenja pandemije koronavirusa, navodno je sa sobom povela i svoja dva velška korgija, Kandi i Vulkana.

Ali, s obzirom na to da se pripadnici britanske kraljevske porodice ni za vreme karantina ne odriču uobičajenog luksuznog načina života, u Vindzor su se s Filipom i Elizabetom preselili i brojni sluge, piše Britain’s Press Association.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Dakle,ziva je.

  • bambi

    Nisam znao da konji imaju i ime i prezime. Ne bi me cudilo i inicijali oca da se pojave kao i titula.