Brza rešenja za lepši izgled (1)

Nudimo vam nekoliko trikova koji će vam pomoći da na brz i jednostavan način izgledate lepše i svežije.
1. Zamaskirajte podočnjake. Nanesite bogati sloj satinirane senke boje topaza ili ametista oko očiju. Izbegavajte svetle boje koje samo naglašavaju problem. Iskoristite tamne boje koje će proizvesti utisak dubine i skrenuti pažnju sa podočnjaka, tako će oni biti manje upadljivi.
2. Neka vaša koža zasija. Upotrebite neki od pilinga sa glikolom – oni mogu napraviti primetan učinak. Piling ne treba raditi suviše često, dovoljno je s vremena na vreme istrljati se piling-kremom. Tako će vaša koža imati sjaj.
3. Razvedrite svoj izgled, poigrajte se trepavicama. Upotrebite neku od novih zanimljivih maskara, recimo one u više boja, da biste osvežili svoj izgled i postigli vedri prolećni stajling.
4. Ako želite da vam lice deluje mršavije, i to se može postići. U tu svrhu upotrebite bronzani puder. Nanesite ga ispod jagodica – tako će vaši obrazi izgledati manje oblo.
5. Dodajte volumen ravnoj kosi. Danas postoje sprejevi koji vrlo efikasno dodaju volumen bilo kojoj vrsti kose. Isprskajte prvo krajeve kose, a potom malo spreja utrljajte i na koren kose.
6. Eksperimentišite sa svojom kosom, bar ponekad. Niste ni svesni šta sve danas u ponudi imaju frizerski saloni. U jednom od njih možete dobiti frizuru princeze Leje.
7. Ojačajte ramena pre izlaska. Dovoljno je da uradite 20 do 30 vežbi za ruke. To će vam dati izgled jačih ramena na nekoliko sati.
8. Istaknite oči. Nanesite belu senku na unutrašnje uglove očiju.
9. Neka vaša kosa ima veseo izgled. Nanesite gel za volumen na krajeve, pa je vežite u konjski rep. Ne ostavljajte je dugo u tom položaju, već samo dok se našminkate, pa je potom oslobodite. Malo nežno izmasirajte skalp, da biste postigli efekat punoće.
10. Istaknite svoj osmeh. Nema potrebe da ubacujete kolagen da bi vam usne i osmeh bili lepi. Samo nanesite koralni ruž u pink nijansi.
11. Blago naglasite pogled. Nanesite svetlucavu senku, ali u boji sličnoj vašem tenu. Tako će vaš pogled privlačiti pažnju, a nećete delovati "prešminkano".
12. Bezbolno "napumpajte" usne. Upotrebite neki od stikova koji će dodati svežinu i volumen vašim usnama. Preko toga nanesite ruž.
13. Definišite obrve. Potrebno je samo da nanesete senku za nijansu svetliju od boje kose. Ne zanemarujte obrve, one daju završni pečat dobro našminkanom licu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

make upkožalepotašminka
Komentari (0)
Dodaj komentar