Čaj od peršuna za lečenje bolesti bubrega, ali i mršavljenje

Peršun je mnogima omiljen začin. Ova veoma zdrava biljka koristi se na mnogo načina u kulinarstvu, ali svakodnevna količina koju unesemo preko hrane nije dovoljna da pročisti naš organizam. Čuveni doktor i botaničar Džon R. Kristofer toplo preporučuje peršun za lečenje bolesti bubrega.

Peršun je moćno sredstvo za prevenciju i borbu protiv oboljenja urinarnog trakta i bolesti bubrega, i veoma je dobar diuretik. Možete koristiti i listove i koren peršuna i najbolji način za unos u organizam je putem čaja.

Ovaj recept za čaj od peršuna je mnogima pomogao ne samo u pročišćavanju organizma već i kod mršavljenja. Osobe koje su ga pile samo dva dana kažu da su izgubile i do 5 kilograma i osećale se mnogo lakše i pročišćeno.

Veoma je jednostavan za pripremu. Pet kašika iseckanog peršuna dodajte u litar kipuće vode. Ostavite da odstoji 10-ak minuta i možete ga procediti ili piti direktno sa peršunom. Čaj će vam pomoći kod izbacivanja štetnih toksina iz organizma i eliminisanja viška vode iz tela kroz urin.

Upozorenje: Dnevno možete uneti 2-3 šolje čaja, ali nemojte piti više od litra na dan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bubrezičajmrsavljenjepersun
Komentari (0)
Dodaj komentar