Devojčica od godinu dana ostala zaključana u autu, uspela je sama da izađe

Jednogodišnju devojčicu korisnici interneta nazvali su „najpametnijim detetom ikada“ nakon što je uspela da otključa vrata automobila u kojem je bila zarobljena. Njena mama Apriana Luk objavila je snimku na TikToku, ali uprkos tome što se devojčica uspešno izvukla iz potencijalno opasne situacije, neki gledaoci nisu bili previše oduševljeni.

“Moja baka je slučajno zaključala moju bebu u autu“, napisala je Apriana ispod snimka na kom se vidi mala Z’Narija koja je ostala sama u autu. Zahvaljujući savetima njene snalažljive mame, devojčica je uspela da se izvuče iz auto sedišta, sama da otključa vrata i izađe napolje.

@apriannalukie4

♬ original sound – Aprianna Lukie

Apriana je za Newsweek objasnila da se incident dogodio dok je sa svojom bakom išla na groblje.

“S obzirom na to da nismo planirale dugo da ostanemo, ostavila sam ključeve u bravi i izašla po bebu. Vrata su joj bila zaključana pa sam rekla baki da otključa vrata. Ali, umesto da ih otključa, ona je zaključala sva ostala vrata, zatvorila ih, a moja ćerka je ostala unutra“, rekla je mama koja je odlučila da snima celu neprijatnu situaciju.

U samo kratkom vremenu snimka je postala viralna i skupila oko dvije tisuće komentara tiktokera koji su bili oduševljeni snalažljivošću ove djevojčice.

“Bebe rođene u pandemiji stvarno imaju supermoći“, “Bravo pametna devojčice“, “Ne mogu da verujem da je slušala sve što govoriš i uspela da izađe sama iz zaključanog auta, sjajno“, samo su neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su primetili nekoliko stvari na snimku koje im se baš i nisu dopale.

“Nije bila dobro vezana, tako se ne vozi dete u auto sedištu“, komentarisala je jedna tiktokerka, a drugi su se složili s njom dodavši kako je devojčica premala za sedište u kojem je sedela, ali i da je bila postavljena u pogrešnom smeru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobildevojčica
Komentari (0)
Dodaj komentar