Majka nije htela da se igra sa detetom, pa se dosetila BIZARNOG rešenja (video)

Video je zaprepastio javnost

U današnjem vrememenu pridaje se puno važnosti roditeljskoj igri sa decom upravo jer na zabavan i kreativan način se ojačava prisnost između deteta, majke i oca.

Međutim, u nedostatku vremena ili fokusiranja na neke druge, važnije, stvari, mnogi roditelji pribagavaju različitim metodama kako bi se dete samostalno igralo, a oni ugrabili momenat za sebe.

To dokazuje i video snimak zabeležen u Belgorodu, u Rusiji, na kome možemo da vidimo kako su „zauzeti“ roditelji vezali dugački konopac za ljuljašku na kojoj sedi njihovo dete.

Kamera potom prikazuje kako kanap seže sve do četvrtog sprata u zgradi, a majka stoji kraj prozora i povlači konopac kako bi ljuljala mališana iz udobnosti svog doma. Konopac sve vreme visi u vazduhu iznad parkinga dok dete uživa u igri.

Anonimni autor koji je zabeležio bizarnu scenu sa prozora obližnje zgrade, kazao je za medije da je „dugačko uže bilo razvučeno sa četvrtog sprata i vezano za ljuljašku“.

– Neko je razvukao dugački kanap sa četvrtog sprata do dečijeg igrališa, a potom ga zavezao za ljuljašku – napisao je on ispod videa koji je zapepastio javnost.

Reakcije su mahom negativne, a većina ljudi se složila da je ova majka ugrozila bezbednost deteta i da ne postoji opravdanje za ovakav čin.

– Da li je ona svesna šta radi svom detetu? Svojom neodgovornošću je mogla da ugrozi dete – napisao je jedan korisnik interneta ispod snimka.

– Ona je najlenja majka na svetu! Ne mogu da shvatim da je ostavila dete da se samo igra na igralištu – dodala je jedna ljutita majka.

Šta vi mislite? Da li je ova žena najlenja majka na svetu? Osuđujete li njeno „rešenje“?

(Telegraf)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Inace u Srbiji je jasno primetno da mlade majke ne da ne zanimaju deca, vec ih ne zanimaju ni porodica ni muzevi ni posao, apsolutno nista. Mladim mamicama deca samo koriste da dobiju alimentacione pare koje shvataju kao novac za sebe. Odmah pri trudnoci podnose zahtev za razvod, da bi dobile pare i nakon toga krecu sa dzipovima, intimnim prijateljima, diskotekama, da se alkoholisu, puse, kafici tj. bahanalski zivot. Pa nisu valjda proste da cuvaju decu, odrzavaju dom i porodicu, da kuvaju muzu i da mu budu verne itd. Puna Srbija raspustenica. Glavni san u zivotu im je da nadju dobrog sponzora kome ce zarad novca morati da daju redovni seks par meseci dok in ne sutnu. Pri tome ih opreme kao da idu u Vijetnam. Dzip, kozne jake, dzukele neke da setaju i da im skupljaju izmet, ajfone im kupe da gurnu slusalice usi. Bolje stojece sponzoruse uspeju da od sponzora izmajmunisu da im plate neku teovazu i pirsinge a mnoge u poslednje vreme koristeci fazone sa nasiljem u porodici bogme deo kuce ili stana ili komplet imovinu uspeju da prebace na svoje ime. Verujte mi, skocio bih bez razmisljanja u Nijagarine vodopade ako bi u Srbiji moglo da se pronadje 1% mladih mamica rijaliti nakaza, koje u toku jedno meseca skuvaju barem jedno jelo. Ceo sistem vrednosti je urusen u Srbiji. Ko je doprineo hiperprodukciji sponzorusa i svih ostali parazitskih oblika parazitiranja kao sto su influenserke, piarovke, pevaljke, modelsice, blogerke, ajfonke, kerovke, kolumnke,… Kriv propali sistem u Centrima za socijalni rad koji po cenu otkaza sudu moraju uvek da daju misljenje da se starateljstvo dodeljuje majkama, krivi su sudovi koji peru ruke tako sto to misljenje prepisu samo u presudu, krivo je nadlezno ministarstvo koje udovoljava mladim sponozrusama sve hirove pri cemu su nasa deca zrtve momakovanja mladih mamica dok se ocevi u Srbiji tretiraju bezmalo kao stoka.