U trendu

Majka nije htela da se igra sa detetom, pa se dosetila BIZARNOG rešenja (video)

Video je zaprepastio javnost

U današnjem vrememenu pridaje se puno važnosti roditeljskoj igri sa decom upravo jer na zabavan i kreativan način se ojačava prisnost između deteta, majke i oca.

Međutim, u nedostatku vremena ili fokusiranja na neke druge, važnije, stvari, mnogi roditelji pribagavaju različitim metodama kako bi se dete samostalno igralo, a oni ugrabili momenat za sebe.

To dokazuje i video snimak zabeležen u Belgorodu, u Rusiji, na kome možemo da vidimo kako su „zauzeti“ roditelji vezali dugački konopac za ljuljašku na kojoj sedi njihovo dete.

Kamera potom prikazuje kako kanap seže sve do četvrtog sprata u zgradi, a majka stoji kraj prozora i povlači konopac kako bi ljuljala mališana iz udobnosti svog doma. Konopac sve vreme visi u vazduhu iznad parkinga dok dete uživa u igri.

Anonimni autor koji je zabeležio bizarnu scenu sa prozora obližnje zgrade, kazao je za medije da je „dugačko uže bilo razvučeno sa četvrtog sprata i vezano za ljuljašku“.

– Neko je razvukao dugački kanap sa četvrtog sprata do dečijeg igrališa, a potom ga zavezao za ljuljašku – napisao je on ispod videa koji je zapepastio javnost.

Reakcije su mahom negativne, a većina ljudi se složila da je ova majka ugrozila bezbednost deteta i da ne postoji opravdanje za ovakav čin.

– Da li je ona svesna šta radi svom detetu? Svojom neodgovornošću je mogla da ugrozi dete – napisao je jedan korisnik interneta ispod snimka.

– Ona je najlenja majka na svetu! Ne mogu da shvatim da je ostavila dete da se samo igra na igralištu – dodala je jedna ljutita majka.

Šta vi mislite? Da li je ova žena najlenja majka na svetu? Osuđujete li njeno „rešenje“?

(Telegraf)