Majka sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula

Kamdenu Dejvsu iz Baton Ruža u američkoj saveznoj državi Luizijani dijagnostikovan je autizam zbog čega je njegova majka odlučila da ga upiše u školu Hope Academy koja se reklamirala kao sjajno mesto za osobe s posebnim potrebama.

Pre nekoliko godina njegova majka Melisa primetila je da dečak iz škole dolazi vidno uznemiren i odmah je znala da nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je 2018. godine, kada je dečak imao 12 godina, stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila šta se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo je.

Kamden je bio zlostavljan u školi, ali za to nisu bila kriva druga deca, kao što je majka sumnjala, već profesori.

– Htela sam da vrištim i plačem jer je bilo baš loše. Pomisao da sam sina svaki dan slala tamo, a da nisam znala šta se događa, dotukla me je – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dve profesorke ponašaju prema njenom sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.

Sve je počelo kada je majka primetila da se dečakovo ponašanje promijenilo, ali ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan. Požalila se školskom odboru, ali oni nisu ništa uradili pa je majka odlučila da stvar uzme u svoje ruke. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala šta se događa u školi.

Otkrila je kako joj sina zlostavljaju dve profesorke.

– Da vidimo šta bi učinili s njim u j… javnoj školi. Ne bi izdržao ni minut – čuje se na snimku dok mu na drugom profesorka prigovara zato što ne piše i govori mu da zbog toga ne može da sedi s drugim učenicima.

Direktorka škole Lisa Stun odmah je dala otkaz dvema profesorkama i izvinila se za incident.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detemajkaškolazlostavljanje dece
Komentari (0)
Dodaj komentar