Mama ostavila sina samog 45 sekundi, nije mogla da veruje gde ga je pronašla (video)

Mnogi roditelji dobro znaju da može biti itekako opasno ostaviti decu bez nadzora na samo par sekundi, ali jedna mama morala je hitno da ode u WC i odlučila je sina Samujela ostavi u sobi.

Madelin Valdavia je otrčala do kupatila da obavi nuždu, jer je sa sinom bila budna od četiri sati ujutru, a kad se vratila, videla je jednogodišnjaka uplakanog na traci za trčanje.

Nekako se uspeo da se popne na spravu i uključiti mod trčanja.

Urnebesni snimak prestravljenog sina podijelila je na društvenim mrežama.

“Uvek radi lude stvari poput ove”, izjavila je Madelin za Mashable.

Naravno, Samujelovo uplakano lice postalo je hit na Tviteru.

“Svako ko ide u teretanu razumeće situaciju”, jedna je od mnogobrojnih šala na račun dečaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decamama
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Iva Vu

    Evo ja sam Srpkinja. Rodila sam dvoje dece za dve godine. Muz radi po ceo dan, ja brinem o deci i kuci sama. Nemam pomoc. Ne idu u vrtic ja ih cuvam. Ne pusim, ne pijem, ne izlazim. Sta je problem? Ne mozete govoriti u ime svih zena u ovoj zemlji.

    • bambi

      Pa kako moze jedna konstatacija da se odnosi na sve zene na planeti Zemlji. Osim toga konstatacija se odnosi na mlade mame a ne na sve zene. Valjda je moja konstatacija proizvod sve cesceg ponasanja mladih mama u Srbiji. Postoji nesto sto se zove statistika, koja je uvek jako tacna narocito kada su u pitanju demografski podaci. Statistika nije rezultat pojedinca, vas, mene ili ne znam koga, statistika je predocena gradjanima Reppublike Srbije od strane nadleznog ministarstva Ministarstvo, a to je javno dostupna konstatacija, daje sledece informacije gradjanima. Bracna zajednica u Srbiji traje u proseku do 7 godina. Deca se dodeljuju majkama u parnicnim postupcima u 99% slucajeva (najtezi oblik polne diskriminacije u Evropi). Preko 100.000 beba i male dece ne moze ni da vidi, ni da dotakne, ni da pomiluje svoje oceve zbog bahatosti mladih mama koje teraju inat bivsim muzevima tako sto razdvajanjem dece od oca vrse psihofizicko nasilje nad sopstvenom decom. Svaka treca trudnoca u Srbiji zavrsava abortusom. Svaki drugi otac je proglasen za nasilnika u sudskim procesima i to predstavlja vrhunac karijere jedne mlade mame koja je uspela lazima da deci svojoj oca osakati. Eto to je problem gospodjo. Vama i svim zenama istog sistema vrednosti zelim sve najbolje u zivotu, pre svega deci, porodici, rodbini, prijateljima.

  • bambi

    Jadna nasa deca. Nase mlade mamice ostavljaju sopstvenu decu po citav dan a ne na 45 sekundi. Mlade mamice nemaju zivaca da cuvaju i podizu decu. Njima deca samo sluze kao sredstvo za sticanje alimentacione finansijske zarade koju ce do detalja procerdati na intimne prijatelje, diskoteke, kafice, kockarnice. Da nema oceva u Srbiji ne bi bilo vise nikoga ko bi cuvao i brinuo o nasoj deci. Savet mladim momcima u Srbiji koji su pred zenidbom i pred zasnivanjem porodice. Ni po koju cenu se nemojte zeniti ovde u Srbiji. Zakon je takav da se deca u 99% slucajeva otimaju od oceva i dodeljuju majkama cak i kada su alkoholicarke, prostitutke ili narkomanke. Nadjite neku crnkinu, arapkinju, korejanku, ruskinju i slicno. Inace ovaj tip polne diskriminacije koji je prisutan u nasoj zemlji predstavlja najekstremniji oblik diskriminacije na svetu kada je u pitanju dobijanja starateljstva nad decom. Zalazemo se za prava homoseksualaca, pornografije, narkotika, gledamo da svakakvim kategorijama udovoljimo u ovoj zemlji, ali zato nase beba nasa deca nemaju nikakva prava u ovoj zemlji. To sto pise u Zakonu o porodicnom pravu i ono sto de facto funcionise u praksi jedno sa drugim ne da nema nikakve veze nego je potpuno kontra. Posle se gadimo od hiperprodukcije sponzorusa, straleta, rijaliti nakaza i slicno.

  • Anonimni

    Jadan decak kako je mogla majka da ga ostavi samog

    • No name

      A šta da radi, da vrsi nuždu u gaće