Mama šokirala javnost stvarima koje zahteva od buduće dadilje

Verovatno bi bilo sjajno kada bismo svi imali dodatnu pomoć u svakodnevnim obavezama. Naročito kada je reč o brizi o deci.

Zapravo, za neke ljude je potpuno uobičajeno da imaju stalnu dadilju. Ali sigurno niste ni svesni s kakvim se neobičnim zahtevima te dadilje susreću na razgovorima za posao. Tako su uslovi jedne mame postali top tema na internetu.

Za početak, dadilja bi trebalo da živi s ovom porodicom u njihovom domu u Londonu, kako bi u svakom trenutku mogla da se pobrine za bebu. Iako to zvuči sjajno i nije uopšte neuobičajena praksa, ova dadilja ne bi imala svoju sobu, nego bi je delila s novorođenčetom.

A kada su u pitanju vikendi, srećna kandidatkinja koju zahtevna mama odabere moraće da se sama snađe za drugi smeštaj. Naime, tim danima bi trebalo da napusti njihov dom.

Tokom radne nedelje očekuje se da će raditi devet do deset sati, ali mora da bude dostupna 24 sata dnevno, za slučaj da se roditelji negde zadrže.

Ovu lista zahteva mama je objavila na Mumsnetu, prenosi Miror, a mnogi roditelji su joj ubrzo poručili da je nerazumna.

„Imamo dvosobnu kuću u blizini centra Londona i želim da zaposlim dadilju koja će živeti s našom porodicom i pomoći nam s prvom bebom. Budući da su u kući samo dve sobe, želim da proverim da li je deljenje sobe s bebom tokom radnih dana, kao i to da tokom vikenda ode negde (kod porodice, dečka ili prijatelja) uobičajena praksa ili ne“, pitala je mama korisnike Mumsneta.

Takođe je naglasila da dadilja ne bi trebalo da se brine ako se beba probudi tokom noći jer bi taj zadatak preuzela mama. A ako se dete razboli, moglo bi da spava u sobi s roditeljima.

Nakon što su je roditelji bombardovali kritikama na račun ovakvih zahteva, mama je odlučila da obriše svoju objavu, piše The Sun.

„Ako imate dadilju koja živi s vama, ​​obezbedite joj sopstvenu sobu svako veče. Ne terate je da spava u bebinoj sobi pet noći, a zatim je izbacite na dve večeri. Zaboga!“, jedan je od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dadiljamama
Komentari (0)
Dodaj komentar