Neobična i magična imena koja bi mogla da budu hit u 2021. godini

Prošlogodišnji izazovi su ostavili neizbrisiv trag u životima mnogih ljudi. Ali rođenje deteta uvek budi nadu, a stručnjaci veruju da će nakon neobične 2020. godine mnogi birati „magična“ imena kako bi 2021. učinili što boljom.

Zato bi ove godine mogla da budu popularna šarmantna imena, ona koja aktiviraju našu maštu i nadilaze našu mračnu stvarnost. Imena koja bi mogla da definišu 2021. imaju čarobni element. To su imena superjunaka, imena koja simbolizuju moć zaštite, ali i mitska imena.

Neka od tih imena su: Adonis, Artemis, Brejv, Sajrus, Dilajla, Evander, Ženevir, Jupiter, Kali, Ledžend, Lilit, Loki, Lucifer, Ofelija, Oz, Pandora, Persefona, Pauerful, Savita i Titan.

Osim toga, predviđa se da će roditelji početi da traže inspiraciju i izvan granica Evrope i Amerike, a naročito su privlačna japanska imena. Zbog atraktivnosti, zvučnosti i neobičnosti, upravo bi neka od ovih imena mogla da postanu pravi hit: Aiko, Akuma, Amaja, Azami, Šikiro, Goku, Kaori, Kajomi, Midori, Mika, Ren i Juki, navodi Today.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebeimenadeca
Komentari (0)
Dodaj komentar