Roditelji objavili užasan snimak: Dadilja na silu pokušava da nahrani njihovog sina

Par iz Severne Karoline, Maks i Laura Oglsbi, angažovao je dadilju za čuvanje njihovog dvogodišnjeg sina. Kako bi se uverili da je sve u redu, postavili su kamere u kući, a kad su ih proverili, šokirali su se prizorom.

Ugledali su dadilju Loren Rou kako na silu pokušava da nahrani njihovog sina Deklana. U snimku koju su podelili na Fejsbuku vidi se da dečaku čvrsto drži ruke na leđima i gura mu hranu u usta. Dečak vrišti i rita se u stolici za hranjenje. U jednom trenutku uzvikuje: „Ne!“ i „Tata!“, a ona mu uzvraća da „jede svoju hranu“. Dečak do kraja snimka jeca za roditeljima, a ona pritom viče na njega: „Moraš da naučiš da jedeš svoju hranu.“

Na snimku se vidi i kako dadilja s nekim razgovara telefonom i govori: „Da nismo kontrolisali našeg dvogodišnjaka, on bi nas pregazio.“

Oglsbijevi su slučaj prijavili i policiji.

„Htela sam da je prebijem. Htela sam da dođem kući, zakucam je za stolicu i guram joj hranu u usta“, izjavila je šokirana Deklanova maćeha Lora.

Dadilja je uhapšena i optužena za zlostavljanje deteta. Puštena je nakon što je platila kauciju od 2.500 dolara, a sudsko ročište zakazano je za 8. novembar.

„Ovo iskustvo nas je emocionalno iscrpelo. Cilj nam je da nikad više nikome ne uradi nešto ovakvo“, poručili su roditelji dečaka putem Fejsbuka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dadiljadeca
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Jadni su oni roditelji koji decu brze bolje cusnu u jaslice, vrtic, produzeni boravak, dadiljama, svojim roditeljima, prijateljim. Jadni i bedni, da bi setali kerove i skupljali im govna po asfaltu sa mobilnim u rukama i cigaricom te po celi bozji dan po kaficima i diskotekama sa intimnim prijateljim. To je slika i prilika XXI veka.