Brinete bez razloga: Za ovih 9 stvari o vagini muškarce je baš briga

Nakon brojnih istraživanja i anketa, žene konačno znaju pravu istinu o svom polnom organu – iz ugla muškaraca.

Naime, jedina je istina da muškarci vole baš SVE na njoj!  Dame su te koje previše razbijaju glavu o tome šta ON misli o vašoj vagini i trebalo bi da što prestanu s tim.

Šta muškarci misle o stidnim dlakama?

S stidnim dlakama muškarac se ponaša kao prema vikendici – većina je smatra lepom, ali nisu slobodni i opušteni ako je previše pedantno uređena i ošišana pa imaju utisak da neko živi u kući. Dakle, ne treba da bude savršeno stilizovana jer njemu nisu uopšte zanimljivi uređeni putevi i puteljci. 

Šta muškarci vole na stidnim usnama? 

Mogu biti velike, male, tanke, debele ili potpuno nevidljive: varijacija ima različitih – verovatno koliko i kod muških polnih organa. Nemojte na taj deo tela gledati kao na neprijatelja – sve stidne usne su predivne. Muškarca zanima kako će vas zadovoljiti da dođete do orgazma – oni ni ne gledaju vaše stidne usne.

Koliko je muškarcima važno da vagina dobro miriše?

Naravno da vaša vagina ima sasvim poseban miris. To znaju i muškarci. I vole ga! Svaka ima drugačiji miris. Pazite samo da je tamo dole čisto – to lepo miriše. 

Šta muškarci misle o boji vagine?

Može da bude plavo-zeleno-ljubičasta, a ON će je opet (ili baš zbog toga) voleti.

Koliko velika sme da bude vagina za muškarce?

Muškarci žele seks. Svejedno im je je li vaša vagina duboka poput Indijskog okeana ili plitka poput kapi kiše. Ako veličina ne smeta za uživanje u strasti, onda je sve super, zar ne?

Vlažna do poplave: kakvu vaginu vole muškarci?

Nikada ne može biti dovoljno vlažno! Nemoj se izvinjavati ako je jako vlažna. On to vidi kao uspeh i potrudiće se da ostane vlažna.

Šta muškarci misle o seksu s lubrikantom? 

Ne smeta im ni najmanje. I njemu je OK kad ste dovoljno vlažne. Zapravo, muškarci retko primete ako ste previše suva. A pre nego što dođe do nekih povreda i nelagode, bolje je da koristite lubrikant.

Šta misle muškarci kad ne doživite orgazam?

Ruku na srce: nije baš uvek jednostavno dovesti lepši pol do vrhunca. Međutim, njemu je svejedno. A žene treba da budu potpuno opuštene i sve će biti ok.

Šta muškarci misle o seks-igračkama?

Naravno da želi da doživite orgazam već pri samom pogledu na njegov penis. Ali ako tokom vođenja ljubavi uzmete vibrator u ruke, to će ga dodatno uzbuditi.

Muškarci vole vagine – i zato i vaša vama treba da bude fenomenalna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcipolni organvagina
Komentari (0)
Dodaj komentar