Kako prirodnim putem pojačati seksualnu hemiju?

„Verujete li u priču o muškim feromonima? Ne mislim na one koje prodaje hemijska industrija, već na one prave, prirodne.

Ljudi od svega žele zaradu pa reklamiraju razne veštačke feromone.

Feromoni stvarno postoje i žene to obično nazivaju hemijom, što u stvari i jeste pravi naziv, jer je to hemijski sastav našeg organizma.

Postoji način da se feromoni pojačaju vrlo jednostavnim putem.

Probajte samo da nađete neki preparat koji pojačava miris vaših telesnih tečnosti – znoja, urina, sperme itd.

Ako otkrijete šta kod vas izaziva takav efekt, pojaćete i jačinu uticaja svojih feromona.

Sada da čujem šta kod vas pojačava mirise pa da vam kažem da li ste na pravom putu.

Ponavljam, želim da vam pomognem da počnete da budete privlačniji grupi kojoj po svom seksualnom opredeljenju pripadate.“ (ravana)

Uključite se i Vi u ovu diskusiju na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

feromonihemijaseksualna hemija
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Milicaca

    Super tekst. Preporučujem i ovaj za pročitati

  • G Mol

    Mnogo grešite.Da li ste ikad bili u situaciji, da vam prijateljica nabaci njenu drugaricu,( vi nemate pojma o tome), ne zbog para, ne zbog kasnijeg ucenjivanja, nego zbog ženske solidarnosti.Posle vas obe pozovu na kafu na isto mesto u isto vreme (onda sastavljate kockice).Ne robuju sve parama, neke vole da su robinje malo suptilnijim stvarima.

  • Psiho modo pop

    Nikako.Ako između partnera ne postoji međumolekularna interakcija, džaba vam kovalentna,metalna, elektronska, i molekularno strukturna veza.Sve veze ne vrede, dod se ne oseti onaj čudesni miris kože. Kinder jaje generaciji je ovo neponat teren.Živeli.Družite se, pričajte, izlazite, šetajte.Sva energija sveta je oko nas.neki to osete i primaju te signale, neki ne, jer imaju ugrađen filter, koji je podešen za uzak prijem(samo što njih interesuje) signala.

  • Anonimni

    najbolji feromon je jesti pasulja i karfiola po mogućnosti zajedno, ne skidaš čarape bar 6 meseci ne kupati se bar isto toliko po mogučstvu u letnjem periodu

  • Viktor Rotmiler

    Ja sam mnogo citao o feromonima,i mogu reci,da oni stvarno postoje i da imaju veliki uticaj na zene.Neki muskarci upotrebljavaju razne toaletne vodice,kojima „umivaju“ vise puta dnevno,svoj penis.Neki jedu mnogo belog luka,jer on najvise isparava,prekkoze muskarca,sto neodoljivo privlaci zene ruralnog tipa.Neki muskarci,koriste u ishrani konjsko meso,kako bi miris njihove koze,potsecao na stale,u kojima su rasni priplodni zdrepci.Medjutim, ja sam na temelju svih ispitivanja,kao i licnog iskustva,dosao do zapanjujucih rezultata,Zene,i to bar njih 9O % najvis pali feromon,koji ispusta velika kolicina novca.Na taj feromon,lepe se ko muve na lepak.Eto mog saveta neiskusnim muskarcima.Sto vise suski imate,veci nivo feromona zracite.

    • BivsiSaobracajni Inspektor

      Ovo o suskama je NEPROMENLJIVO -od antike do danas !Najjaci Feromon ! Bravo Rotvajler ! 🙂

    • Klavir štimer

      Žene manje interesuje novac,nego kad im zagolicaš maštu.Svi su ušablonirani i ponašaju se kao kad čitaš uputstvo za upotrebu veš mašine.Žene, čim naiđu na nešto novo, van šablona,eeee tu ih treba malo zaustaviti, ali one neće, jer ne mogu da shvate, kako postoji nešto, što one u sekundi ne mogu da provale. To ti je kao pecanje…ubaciš mamac i čekaš.Same se upecaju, jer nemaju strpljenja da dočekaju da vide, koj je taj, koji je umeo da zabaci nešto, njima novo ili nepoznato