Evo šta ženu čini NEVEROVATNOM u krevetu, zbog jedne stvari muškarci uvek žele ’’JOŠ!’’

Stručnjakinja za seks Trejsi Koks identifikovala je nekoliko stvari koje čine ženu neverovatnom u krevetu.

1. Inciciraju seks

„Ona ne inicira seks“ – to je ono zbog čega muškarci najviše žale. Ako mu i dalje dopuštate da pokrene „akciju“, šaljete mu vrlo jasnu poruku da pristajete na seks ne zato što uživate, već da biste mu ugodili.

2. Ne plaše se da kažu „NE“

Žene koje su spremne bukvalno na sve samo da bi zadovoljile partnera nisu seksi. Muškarci kažu da su žene koje pristaju na sve, ali ne uživaju u seksu, manje-više kao seks lutke, pa im zato nisu privlačne.

3. Vole raznolikost

,,Svakodnevno dobijam stotine mejlova u kojima piše: „Zašto ona neće… da gleda porniće sa mnom, nosi cipele kada vodimo ljubav, masturbira za mene…“, kaže Koks.

,,Ona vam slikovito govori da zamislite kako bi bilo jesti isto jelo svaki dan. Spavanje sa istom osobom ceo život kao da jedete isti obrok svaki dan, pa savetuje da povremeno „protresete stvari“ u krevetu’’, dodaje Koks.

4. One znaju šta žele

Muškarci vole žene koje znaju šta žele u krevetu (i u životu). Na kraju krajeva, nemojte očekivati da će vam neko čitati misli!

5. Vraćaju zadovoljstvo

Muškarci vole žene koje daju „instrukcije“ o tome šta im prija, i ne vole da se iz straha pitaju da li će izgledati glupo.

6. One vole svoja tela

Svi mi ponekad imamo problem sa samopouzdanjem, ali znajte da se muškarci više zabavljaju sa „nesavršenim“ ženama koje imaju samopouzdanja, nego sa top manekenkama koje „tripuju“ da su debele.

7. Ne lažiraju orgazam (uvek)

Ako oboje uživate u seksu, ali ponekad jednostavno ne možete da doživite vrhunac, nemojte se ponašati kao da je smak sveta. Uostalom, možda je ponekad problem u vama – niste raspoloženi, umorni ste… i ne želite da povredite partnera.

Koks kaže da većina žena ponekad glumi orgazam i dodaje da je u redu ako to radite povremeno, ali je problem ako morate stalno da glumite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seks.zenaljubavseksi
Komentari (0)
Dodaj komentar