Kad on vidi da ste poželjni i drugima

Ima muškaraca koje veoma uzbuđuje kad vide da njihovu dragu i drugi muškarci smatraju poželjnom. A ima i onih koje to nervira – šta ima neko drugi da bulji u ženu s kojom su? Ženama se neretko savetuje da uzburkaju stvari tako što će pred svojim dragim navesti još nekog muškarca da blene u nju, ali to često baš i nije briljantna ideja.

Kada je to dobra ideja?

Onda kada vaš dragi voli da vidi da vas još neki muškarac želi, a vi ste raspoložene za takve igrice. Ima muškaraca koje uzbuđuje da vide druge kako blenu u njihovu partnerku, to ih smesta navede da svoju dragu još više žele, i da se, na neki načih, osećaju nadmoćno nad tim muškarcima – mogu oni da blenu koliko hoće, ali samo on, vaš dragi, ima privilegiju da zaista i bude s vama, da vas kasnije otprati do vašeg stana (ili odvede u svoj, svejedno). Ostali mogu samo da gledaju i da mu zavide.

S druge strane, ima i muškaraca koji mrze takvu vrstu igara. Potrudili su se da vas osvoje, da budu bolji od svih drugih, i ne sviđa im se ideja konkurencije.

Neki od njih se boje konkurencije, a neki se ne boje, nego žele da im veza bude mirna, da mogu lepo da se ušuškaju s vama i da se osećaju sigurno, a ne da razmišljaju o tome hoće li morati da se bore za vas. Ukoliko flertujete s nekim a s takvim ste muškarcem u vezi, on će se pitati zbog čega to radite, zar vam on nije dovoljno dobar; tim flertom će biti povređen, i mada će ga možda takav postupak navesti na to da poželi seks, taj seks će biti kao „potvrda vlasništva“ – i pokušaj da ublaži bol koji oseća.

Kako ćete se poneti zavisi samo od vas i od vaše procene; nekada žena samo želi da oseti da je još neko smatra poželjnom. Ipak, nije loše imati na umu da bi voljenoj osobi moglo da se nimalo ne dopadne to što drugi „blenu“ u vas, i da je prilično povredi ako namerno navodite druge muškarce da zure u vas, flertuju s vama i slično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavpozeljnostseksseksepilveze
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    „Potvrda vlasništva“ i „privilegije“ nada mnom ili bilo kim, smiješno je, ali ja pokušavam da se otrgnem od silnih i privlačnih sila. Znate, to vam je ona „karikatura“ o čovjeku koji svojim tijelom pokušava da uskladi tračnice sa svojim nadolazećim vlakom, postojeća širina mu nikako ne odgovara jer je dolazeći uzak i „visi“ klizeći samo na jednoj, lijevoj, ne iskorišćavajući sve njene potencijale koje mu se pružaju, vasprostiru, za dostojan dolazak svoje ionako „malenkosti. Ko kome šta ne pripada i da li i odgovara, e pa vidjeće se u onoj kao mojoj držiš me u šaci pa je privuci da stane u širinu nadolazećih emocija. Da ne puknu i ne iscure uprazno „psihići“ iz ogledala duše u kojem smo svi svako malo ogledali se kao u sebi, pri sebi i o sebi. Postigla sve što sam htjela, samo ne tebe konstantno preuveličavajući djela, samo svoja.