Evo kako da ga oborite s nogu

Mnogo je mogućih načina da svog dragog navedete da vas naprosto obožava. Neki od njih zahtevaju jako malo energije, neki malo više, a svi, manje-više, šalju mu poruku da ga volite, uživate s njim, i da želite da i on uživa s vama. Mi vam predlažemo nekoliko.

Ako je vaš dragi od onih koji vole pivo, ponekad mu kupite pakovanje od šest komada (naravno, ne ako inače previše pije). Možete i da mu pomognete da ih popije. I da, muškarca je moguće oduševiti tim jednostavnim gestom, baš kao što će se većina žena oduševiti kada bez nekog posebnog povoda dobije buket lepog cveća.

Ukoliko vam je rutina da nedeljom imate ručak sa svojom familijom, dopustite povremeno dragom da ne prisustvuje tome (bez kasnijeg prigovaranja!). Shvata on da je zbližavanje s vašom porodicom bitno, ali ima kada bi mnogo radije nedeljno popodne proveo izležavajući se na sopstvenom kauču nego raspravljajući o politici s vašim ujakom.

Put do njegovog srca vodi preko stomaka, to ste hiljadu puta čule. Samo, to uopšte ne znači da vi morate da pripremate raznorazne đakonije. Ne mora ni da se radi o đakonijama. Ono u čemu će on uživati jeste da vas dvoje zajedno jedete i uživate u tom obroku (i da vi pri tom ne brojite svaku kaloriju koju unesete u sebe, niti razmišljate o hranljivoj vrednosti obroka, aditivima, konzervansima, koliko je to zapravo zdravo…). Ako ih oboje volite, mogu da posluže čak i hamburgeri s kioska.

Izazovite ga na prijateljsko takmičenje. Nisu vam potrebne atletičarske sposobnosti za to. Takmičenje može da bude i u kartama, stonom tenisu, kompjuterskoj igri… I kladite se u nešto sitno, nešto što pobeđenog neće previše opteretiti (recimo, pobeđeni će pobedniku sledećih nedelju dana otvarati vrata). Ovakve igre mogu da imaju dejstvo predigre, a svakako su nešto u čemu se uživa.

Ispunite mu neku seksualnu fantaziju ili jednostavno probajte nešto novo u krevetu. Bez brige, ovo ne znači da svaki čas morate isprobavati nešto novo, niti da ste obavezne da radite nešto što vam ne prija. A ne znači ni da, jednom kada mu neku fantaziju ispunite, to isto morate ikad više da ponovite (recimo, on bi baš voleo da vas vidi u kostimu seksi bolničarke – ako vam se ideja baš ne gadi, možete to da uradite jednom, a ako vam se dopadne, pa, nema razloga da se to ne ponovi).

Povremena inovacija uneće dodatnu strast u vezu, a za zbližavanje će mnogo značiti ako on sme da vam poveri o čemu fantazira a da ga vi ne ismejete niti se zgadite (i opet, ako vam se ideja baš ne dopada, ne morate da je ispunite).

Vrlo je verovatno da će ga dodatno oduševiti ako mu vi nekom drugom prilikom ispričate za neku svoju fantaziju (bez pritiska da mora da je ispuni), i da će biti više nego voljan da i to isprobate. Ovde se ne radi toliko o seksu koliko o osećaju sigurnosti da ono o čemu se mašta sme i da se kaže, i da to neće dovesti do odbacivanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

naciniobaranje s noguveze
Komentari (6)
Dodaj komentar
 • bambi

  Muskarca mozete osvojiti najlakse ukoliko mu kazete da ste milijarderka.

 • Viktor Rotmiler

  Muskarca ce te najlakse „oboriti“ s nogu,ako mu bez najave,sami otkopcate slic,i…pocnete da mu sisate penis.To ce svakom muskarcu, toliko prijati,da ce vas voleti,kao boginju.

 • Blajbi

  Pricajte mu kako je pametan kada najvise lupeta….

 • Maja P

  Bolje da ga/je poljubite kada se ne nada, zagrlite ili tako nešto. Pokloni su gluposti, sitnice koje mogu i negativno da deluju. Isto kao što je bolje pokazati nekome koliko ti je stalo do te osobe nego mu reći da ga volite.

 • Marko Panić

  Sve to stoji, ali kada ste već u vezi, sve je lakše.

 • Nataša Gajić

  Nagrade i neočekivani pokloni pridobijaju nečiju naklonost i „vežu“ osobu za nas, naprosto postaje „ovisnik“ o nama i traži još. Čisto potkupljivanje, računica i kupovina za malo pažnje. A da ne govorimo o sigurnosti novog produžetka u vezi.