Kako jede, priča ili sedi otkriva potpuno kakav je muškarac u seksu

Većina žena će se složiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca pre odlaska u sam krevet njegov poljubac, kaže Tracey Cox za Daily Mail.

Muškarac koji se ljubi „prenežno“, proizvodi puno sline, a njegov se stil može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan pa verovatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu. Brzinski poljupci i stil „centrifuge“ u kojoj se stalno izmenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji izmjenjuje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

– Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja – kaže Cox.

Ona kaže da je poljubac ultimativni znak provere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa i ne treba da dođe.

Način na koji jede
Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom prehranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko „trpanje“ hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja u ničemu, pa tako  ni u seksu.

Način na koji govori
Monoton glas bez promene tonaliteta kao ni izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Način na koji se ponaša u društvu
Kao uopšteno pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu biti prikriveni vulkan strasti, a kod onih tajnovitih, ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego govore, veće su verovatnoće da imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Način na koji sedi
Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i svaki čas posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge
Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapša ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentiranju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sugovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole pokazivati osećaje. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Način na koji vas drži za ruku
Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog ovisnika koji bi vas mogao „gušiti“. Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke pa je brzo ispuštaju nisu taktilni i u seksu im je bitna „mehanika“ više od osećaja. Najbolji ljubavnici su oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže Cox.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuškaracseks.
Komentari (0)
Dodaj komentar