„Na sajtu za odrasle ugledao sam svoju devojku u sceni sa dvojicom muškarca“

Jedan 26-godišnji Britanac podelio je svoj problem i potražio savet u listu The Sun, u rubrici Dear Deidre.

„Ona ima 25 godina, šest meseci smo u vezi i priznala je da je imala trenutke kada je bila divlja i nezaustavljiva. Rekla je kako je imala afere s nekoliko sumnjivih i loših muškaraca. Ona je predivna devojka i jako sam ponosan što sam s njom, jedino što nam je seks dosadan i nezanimljiv“, započeo je svoju ispovest.

„Potrudio sam se da učinim naš seks zanimljivijim i uzbudljivijim. Isprobavao sam razne poze, kupovao joj razne igračke i seksi donje rublje, ali ništa nije funkcionisalo“, objasnio je mladić.

Jedne noći, kad nje nije bilo kući, posetio je stranicu s erotskim filmovima i ugledao svoju devojku.

„Ugledao sam svoju devojku u seksi kostimu medicinske sestre i imala je odnos sa dvojicom muškarca. Sledećeg dana sam je pitao u vezi toga i odmah je priznala sve. Bio je to jedan od onih loših muškaraca s kojim je bila u prošlosti“, rekao je.

Dodao je i da mu nije smetalo što je snimila taj film, ali ga je povredilo to što je sa nepoznatim muškarcima bila spremna na eksperimentisanje i isprobavanje različitih novih i uzbudljivih stvari, a to nikada nije želela da uradi s njim. Devojka mu je rekla da se od tada promenila i više se ne oseća prijatno da radi takve stvari, pa je sada ovaj muškarac zatražio pomoć kako da reši taj problem.

Deidre iz  mu je odgovorila: „Rešenje je da ti promeniš način na koji razmišljaš o seksu. Tvoja djevojka bila je iskrena s tobom i možeš da joj veruješ. Ona je u prošlosti bila drugačija, a i nije sve u igračkama i pozicijama. Vaša veza je još na početku i sve što možeš da uradiš sada je da naučiš kako da je seksualno zadovoljiš, a kasnije u vezi možete pričati o uzbudljivijim stvarima.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkastranica za odrasle
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Klavir štimer

    Žena trebaa da je zaposlena, da ima dvoje dece i kad završi sve, nije joj ni do čega.nezaposlene „Dame“, čiji muževi dobro zarađuju, ne znaju ta će od sebe, pa se druže sa isto takvim drugaricama, pa se utrkuju koja će ih više naređati, nekad organizuju i zajedničke orgije, jedn muškarac a njih dve i slično.Isto tako, dobro se torbaju i domaćice, jer su nezaposlene, deca u školi, a uvek naiđe neki, ili one nađu nekog na pijaci, prodavnici…Ako žena hoće, tu nema barijere.

  • bambi

    Muskarci moraju da znaju da gotovo svaka druga devojka ima dodatne seksualne odnose sa drugim muskarcima. Prosto, u svojoj glavi pronadju adekvatno opravdanje za tako nesto i onda ih ni savest ne grize. Najveci je problem sto i te ljubavnike vremenom varaju. Zenska cud je smjesna rabota.