Ne može sve da se odglumi: Ovo su jasni znaci da je žena doživela vrhunac

Studije pokazuju da je preko 90 odsto žena u nekom trenutku odglumilo orgazam

Žene teže doživljavaju orgazam od muškaraca, a ponekad se dogodi da čak i glume da su dostigle vrhunac kako ne bi povredile svog partnera.

Istraživači tvrde da postoje znaci koji mogu ukazati na to da je žena zaista doživela vrhunac tokom odnosa. Širenje zenica, crvenilo na grudima, ubrzano disanje. Sve to mogu biti znaci da žena doživljava orgazam. Pored ovih, postoje još neki znaci koji ukazuju na dostizanje vrhunca.

Telo postaje napeto
Kada žena doživljava orgazam, obično napinje telo i kontrahuje mišiće, a ponekad bi vas mogla i čvrsto uhvatiti ili ogrebati u tom trenutku.

Stezanje vaginalnih mišića
Muškarac ponekad može da oseti kada žena dolazi do vrhunca, i to na način da oseti zatezanje njenih vaginalnih mišića oko penisa ili prsta.

Pogled
Pogledajte svoju partnerku u krevetu pravo u oči. Ako joj je teško da se fokusira na vas ili joj se zenice šire, velika je verovatnoća da je doživela vrhunac.

Zatvaranje očiju
Ponekad žena može i da zatvori oči dok dolazi do vrhunca, a otvoriće ih tek kada osećaj zadovoljstva prođe.

Otkucaji srca
Postizanje orgazma uslovljava i ubrzanje rada srca. Otkucaji će biti brži i glasniji, a ponekad su toliko glasni da ne morate ni da približite svoje uvo njenim grudima da biste ih čuli i osetili.

Sjaj kože

Nakon što žena doživi orgazam, obratite pažnju na sjaj njenog lica. Postizanje vrhunca utiče na to da krv brže protiče žilama pa se čini kao da koža poprimi poseban sjaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavorgazamsekszeneznaci
Komentari (0)
Dodaj komentar