Nisu neophodne specijalne tehnike

Čak i ako ne tražite takve stvari posebno, na mnogo mesta možete naći uputstva kako da začinite svoj seksualni život, koje biste sve tehnike mogli da isprobate, šta će raspametiti suprotni pol… Vremenom, nije nemoguće steći utisak da je neophodno poznavati milion i jednu tehniku kako biste bili iole upotrebljivi u krevetu – a uopšte nije tako.
Ovakva tehnika, onakva tehnika. Neke od njih su prilično komplikovane za izvođenje. Ovaj delić tela vašeg partnera ili partnerke je superosetljiv, samo ako ga na pravi način stimulišete. Ima još jedan takav deo, i još jedan. Ovaj položaj, onaj položaj (za neke je neophodno biti šampion u gimnastici ili se godinama baviti jogom da bi vam telo bilo dovoljno fleksibilno). Šta sve ne možete da pročitate na raznim mestima…
Takve stvari mogu biti zanimljive za čitanje, ne kažemo. Nešto od toga bi moglo i da zainteresuje vas i voljenu osobu, da i to isprobate, zašto da ne? Samo, oni koji puno čitaju takve stvari, i to nekritički, nekad steknu utisak da mora da su katastrofa u krevetu jer ništa od toga nisu isprobali. Onda požure da isprave "grešku" i dohvate se nekog saveta tipa "umotajte testise svog partnera u foliju i vežite ih gumicom za tegle" (ili nešto slično tome), i proglase partnera primitivcem kad odbije da to isproba.
Za uživanje u vođenju ljubavi nisu neophodne nikakve posebne tehnike. Jeste potrebno nešto znanja, kao i istraživanja kako biste otkrili šta prija vama, šta voljenoj osobi, u čemu oboje uživate; nećete ništa od toga instinktivno znati, vremenom ćete naučiti. Možete, kad ste oboje za to raspoloženi, isprobati i nešto novo, možda i nešto što vam na prvi pogled deluje neobično, a svakako da nije dobra ideja uvek se držati jednog te istog. Međutim, zaista nije neophodno biti seks-enciklopedija i u glavi držati milionski katalog različitih poza i tehnika kako biste vi i voljena osoba uživali u vođenju ljubavi; ako se vas dvoje volite, ako komunikacija između vas dvoje dobro funkcioniše i u stanju ste da kažete jedno drugome šta želite, kao i da zajedno istražujete, sasvim ćete se lepo snaći i bez gomile mudrijaških članaka koji vam predlažu raspamećujuće tehnike. Takvi članci mogu da budu zanimljiv dodatak, ali nisu nikakva nužnost, niti ste vi loši u krevetu ako sve te tehnike nemate u malom prstu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

tehnikevezapotrebe
Komentari (0)
Dodaj komentar