Odlepiće za vama: Zavedite ga u SAMO tri koraka

Na početku ste veze a vi ste već lude za njim. Ipak, imate utisak da on nije baš toliko zagrejan za vas. Nestrpljive ste i želite što pre da se zaljubi u vas. Evo nekih saveta koji će vam pomoći:

Nemojte biti stalno dostupne

Zadržite distancu! Odglumite ako morate! On ne sme da misli da se vaš svet vrti oko njega. Pokažite mu da imate posao, prijatelje i druge obaveze a ne samo njega.

Ne odgovarajte odmah na poruku i ne pristajte da se vidite svaki put kad on predloži.

Nemojte mu reći sve o sebi. Sačuvajte i dozu misterije!

Priredite mu neko iznenađenje

Izađite iz rutine! Iznenadite ga tako što ćete organizovati neki izlazak, a možete mu prirediti i neko iznenađenje u spavaćoj sobi.

Ne stavljajte sebe u inferioran položaj

Ne pokazujte da vam je previše stalo. Ne budite ljubomorne već njega napravite ljubomornim!

Oprez! 

Imajte na umu jedno – nisu svi muškarci isti. Morate prvo da procenite kakav je vaš. Možda je on tip koji ne voli igrice.

Razmislite i da li želite doveka da glumite ono što niste kako bi on bio vaš. Možda je najbolje da budete ono što jeste, pa ako mu se svidite-svidite, a ako ne, nek mu je srećan put. Naći ćete vi onog kome ćete biti savršene baš takve kakve jeste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavsaveti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Xonpe

    Baš fini saveti.A vole li žene kad se muškarac tako poigrava sa njima?Naravno da ne vole.I kod nas važi pravilo,ako nećeš ti,ima koja hoće,nema tu igrarija.