Ova loša navika razlog je svađe sa partnerom, pa čak i raskida!

Nije lako balansirati između privatnog i poslovnog života, ali ako ne želite da izgubite partnera, moraćete da naučite da kontrolišete ta dva segmenta.

Ako nosite posao kući, ugrožavate svoj odnos s partnerom i rizikujete raskid, pokazalo je istraživanje Univerziteta Virdžinija. Čak i ako samo svakih nekoliko sati proveravate poslovne mejlove, s vremenom to može dovesti do napetih odnosa s partnerom i raskida.

Istraživanje je pokazalo da osećaj teskobe izazvan poslom i očekivanje od strane poslodavca da stalno budete dostupni povećava stres i kod vas i kod vašeg partnera i dovodi do sve češćih svađa u vezi.

Zato, ako ne želite da izgubite partnera i težite mirnoj vezi bez učestalih trzavica, posao odradite na radnom mestu i radije ostanite duže ako je potrebno nego da nedovršene obaveze obavljate kod kuće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

posaoraskidsvađa
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Pera

    Ćeznem za radnim vremenom naših roditelja, koji su sav svoj posao završavali za osam sati i ostatak dana imali za sebe i svoju porodicu. Gazda mi je i dao mobilni telefon da bi mu bio na uzici sve vreme, a osmosatnom radnom vremenu mogu samo da sanjam