Ove situacije pomute razum svakom muškarcu za vreme seksa

Seksualnost je kompleksna, a isto tako su mnogostruke i naše želje i maštarije kad je reč o seksualnom životu. Upravo zato smo istražili šta se događa u muškim glavama i prenosimo vam iskrene odgovore.

Seks koji usrećuje oba partnera je uvek ideal i obogaćuje vezu, ne bi bilo loše pokoju njegovu maštariju i ispuniti – naravno, pod uslovom da je i vama privlačna.

1. Seks u đakuziju/kadi/moru
Seks u đakuziju, dok je žena na njemu – čini se da ova maštarija uzbuđuje mnoge muškarce. Sve je vlažno, drugačiji je osećaj u vodi, a još se dobije i masaža.

2. Ejakulacija po njenom telu
Svaki muškarac ima neke tajne želje kad je reč o ejakulaciji. Ali gotovo svi vole kad mogu to da urade po telu žene (posebno po grudima i licu). Na vama je da to prihvatite ili ne…

3. Igra vezivanja za vreme seksa
Muškarci se pale na igre vezivanja u krevetu. Ne mora uvek on da bude podređen i vezan, nego i vi ponekad budite „zarobljeni“ i prepustite mu kontrolu.

4. Stimulacija penisa
Ne mora to uvek da bude zadovoljavanje rukom! Ponekad je dovoljno nežno i polako maziti njegov uzbuđeni penis. Ako to radite s puno ljubavi i predanosti, poludeće od zadovoljstva. Neki muškarci vole kad im se maze testisi. Nemojte ih zaboraviti.

5. Kad se žena sama dodiruje za vreme seksa
Puno muškaraca voli i smatra kako je veoma seksi kad se žena sama dodiruje za vreme seksa. Svejedno da li su to grudi ili intimno područje: muškarci će pozdraviti svaki oblik masturbacije za vreme seksa.

6. Seks nakon velnesa
Na velnesu se radi isključivo o čistom opuštanju, a i pokazuje se puno gole kože. To većinu uzbuđuje, a kad dođe do seksa nakon velnesa, često je to pravi vatromet!

7. Seks u kuhinji
Spremate večeru, popili ste koju čašu vina, svira fina muzika i odjednom ste dobre volje te oboje željni dodira… Ako strast raste, zašto ne bite imalii seks u kuhinji!? Naime, to mesto stimuliše i sigurno će biti vrlo uzbudljivo za oboje.

8. Kad žena uživa u seksu
Muškarcima nije ništa privlačnije od činjenice da i žena uživa za vreme seksa. Osim što mu to daje dodatnu dozu samopouzdanja, pali u njemu veliku vatru. Što ste oboje više involvirani, seks će biti strastveniji i intenzivniji. Stoga, kako bi seks zaista bio zadovoljstvo za oboje, trebalo bi da razgovarate i iskomunicirate svoje želje.

9. Kad žena proguta spermu
Mnogim muškarcima je strašno seksi kad nakon oralnog seksa žena proguta spermu. Naime, to mu pokazuje da s njim želi sve i da joj se „ne gadi“. Naravno, mora da poštuje i ako žena to ne želi da uradi, kao i sve drugo što je njoj „ne“ u seksu.

10. Neočekivani seks
Muškarcima je neverovatno seksi ako ih žene iznenade nekom seksualnom igrom – ili ga spontano zavedu. Zapravo ste hteli u kupovinu ili na posao? Nema veze – neočekivani seks je najbolji!

11. Seks na neobičnim mestima
U automobilu, kabini za presvlačenje ili u kancelariji: seks na neobičnim mestima pobrinuće se za dodatnu dozu uzbuđenja. A to je dobrodošla promena za kojom muškarci žude.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks.
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Znači, sve je do odluke i spremnosti žena.Ako su spremne se malo „žrtvuju“ da bi i njima na kraju bilo lepo, a i njihovim partnerima, onda nema mesta za neko lažno gađenje.Džaba što neko voli ili želi da joj svrši gde god već zamisli, ako partnerka glumi neko gađenje.Ovamo gutaju neka jaja od prepelice i još koješta, navodno za zdravlje, a neće onih par kapi „kremića“ ni da probaju…A vole da ih muškarac izbalavi dole i da ih dovede do orgazma, to im se ne gadi…Pa ako se radi nešto, treba to odraditi pošteno od početka pa sve do kraja.To bi trebalo da važi za obe strane.