Pet znakova koji potvrđuju da ste u vezi s pravim manipulatorom

Možda je vašoj vezi prethodilo prijateljstvo pa ste mislili da partnera dovoljno dobro poznajete.

Međutim, manipulatori su izuzetno vešte osobe koje tačno znaju kako treba da postupe da ne prepoznate njihove istinske namere.

Kako piše Your Tango, ovih pet pokazatelja potvrđuju da ste u vezi s pravim manipulatorom.

1. Preterano zavođenje i komplimenti

Manipulatori će na početku veze vole ostaviti utisak princa na belom konju. Neprestano će vam udeljivati komplimente i potpuno vas opčiniti, a zatim će, kada potpuno shvate kako razmišljate, to početi da rade samo kada od im je od vas nešto potrebno.

2. Ubrzavanje svih procesa u vezi

I dok biste s nekim drugim možda godinu dana bili u vezi pa zatim razmišljali o useljenju zajedno pa o prosidbi, manipulator će sve te procese ubrzati i izvući prsten već na, recimo, desetom sastanku. Oni ne vole da gube vreme kako bi što pre došli do svog cilja, a vama će to prikazati kao da su toliko zaljubljeni u vas da jednostavno ne mogu da zamisle sebe s bilo kim drugim.

3. Nema granice ni u čemu

On će vas uveriti da zato što ste u vezi, ne treba da imate nikakvu privatnost niti tajne. Po mogućnosti, nagovoriće vas na zajednički račun u banci i deljenje profila na društvenim mrežama, a primijetićete kako flertuje sa ženama koje mu se nađu u blizini jer mu je pažnja potrebna u svakom trenutku. Naravno, vas će uveriti da to radi kako bi stekao simpatije koje bi mu kasnije mogle biti od koristi.

4. Kontrola u krevetu

Na početku će vas oboriti s nogu neverovatnim umećem u krevetu, a kasnije će početi da insistira na stvarima koje jedino njemu prijaju. Ako ga pitate zašto ne želi da on ugodi vama, reći će da je to jedan od načina da vam ljubavni život bude uzbudljiviji. Manipulatori jednostavno imaju spreman odgovor na sve.

5. Omalovažavanje

Ovo je krajnji pokazatelj da ste u vezi iz koje hitno morate da izađete. Manipulatori su skloni taktičkom omalovažavanju kako bi se vi osećali manje vrednom i kako bi mislile da ste srećnice što je on uopšte s vama. Jedino čega treba da budete svesne je da muškarac koji vas zaista ceni i voli to neće nikada raditi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

manipulatorivezaljubav
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nema granica… omalovažavanju…