Primećuju kako ste se obukle

Postoji uverenje da muškarci uopšte ne primećuju kako se njihova draga obukla – može da se pojavi kao klovn iz cirkusa, u staroj ofucanoj trenerci, ili u maloj crnoj haljini, može da bude u patikama ili na visokim štiklama, ništa on neće primetiti. To uverenje je prilično daleko od istine.
Tačno je da on neće primetiti neke detalje, kao i da mu neće ništa značiti razlika između vaše bluze boje kajsije i bluze boje breskve (kajsija i breskva su ionako voće), ali će i te kako primetiti kada se doterate za njega. Neće primetiti detalje u doterivanju za ovu ili onu priliku, ili će ih primetiti ali ih neće smatrati bitnim, ali će i te kako biti svestan da li ste došle u starim, iscepanim farmerkama ili u suknjici.
Vaša obuća? Moguće je da neće obratiti pažnju na to imate li ove ili one cipelice na štiklu, ali će i te kako primetiti da li nosite ravnu obuću ili onu s visokom potpeticom. I imaće obzira prema tome: većina muškaraca će paziti da, ako je njihova draga na visokim štiklama, ne traže od nje da puno hoda niti da ide po neravnom terenu. Kao što će primetiti i da ste suviše lagano obučeni za šetnju pored reke, pa će odabrati neku drugu varijantu izlaska. Modni detalji im nisu toliko bitni, ali to da se vi ne povredite ili ne smrznete jeste, pa će takvu vrstu detalja primetiti.
Uz to, većina muškaraca ceni kad se ona obuče prikladno za planirani izlazak. Recimo, ako je vodi na neki sportski događaj, biće mu draže ako ona bude u udobnoj obući; ako će se izlazak sastojati u tome da njih nekoliko piju pivo i jedu roštilj, on ne vidi svrhu u tome da se "namontirate" kao da idete na nekakvu svečanost.
Primećuju oni dosta toga, samo imaju različite prioritete prilikom obraćanja pažnje – bitnije mu je da vas povede drugim putem kako ne biste iskrenule članak idući na štiklama po kaldrmi nego da li vam se perfektno slažu suknja i bluza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izgledmuškarcioblačenjeodećapraktičnoprimećivanještikležene
Komentari (0)
Dodaj komentar