Seks s partnerom vam kratko traje, evo načina da ga produžite – i doživite vrhunac

Imate problema sa partnerom, jer ne može da vas zadovolji kao što želite – prebrzo se uzbudi i doživi vrhunac, zbog čega vi ne stignete ne budete zadovoljene onako kako priželjkujete.

Prvo što možete da preduzmete jeste komunikacija i skretanje pažnje na problem koji imate i to je pola puta do uspeha. Prećutkivanjem možda čuvate njegovu sujetu i ego, ali ne dobijate ništa.

Vežba dubokog disanja

Vežbe dubokog disanja pred samu akciju vašem partneru će pomoći da se opusti. Tako će smanjiti nivo uzbuđenja i dobiti mogućnost da duže vodi ljubav.

Orgazam tokom predigre

S obzirom na to da penetracija za muškarce obično ubrzava stvari, neka vas partner dovede do orgazma tokom predigre. To će vas oboje dovesti u opušteno stanje i povećati šanse da zajedno doživite orgazam. Plus, jednom kada stignete do velikog O, biće vam lakše drugi put.

Obavezan time-out

Kada se stvari zahuktaju, obavezno je praviti pauze i to više puta. Tako ćete smanjiti uzbuđenje i orgazam će nastupiti kasnije, piše cosmopolitan.hr.

Preskočite Doggy Style

Ovo je odlična poza za brzinski seks. Ali, većina muškaraca će duže izdržati u misionarskoj ili kaubojskoj pozi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

orgazamseks.
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Andrej dete, imas li ti 13 godina?

  • ANDREJ

    Svaki iskusan muskarac,zna da zena ne moze da dozivi ekstazu tokom samog seksualnog cina.Dakle,on ce prvo uciniti sve,da zena dozivi vrhunac,pre samog uvodjenja penisa u vaginu.Kako se to radi.Jednostavno.Prvo ce je nadraziti ljubeci i sisajuci joj dojke.Onda treba da predje na samu vaginu,tako sto ce je ljubiti,lizzati i sisati,gurajuci jezik sto dubllje u nju.Svaka zena,i da je najfrigidnija,nije u stanju dugo da odlaze svoje svrsavanje,kada se ovako nadrazuje.Kada zena na ovaj nacin ,burno „svrsi“,muskarac je gospodar situacije.Moze da dugo penetrira,kratko, bilo sta.Ali ono sto je vrlo bitno,zena ce mu biti vrlo zahvalna,sto je zadovoljio,i ljubice ga i grliti dugo i strasno.