Spavaća soba je najbolje mesto za igru – proverite!

Igrice za odrasle mogu da budu sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

Srećna kocka
Za svaku tačkicu na kocki odredite neku radnju koja može da bude seksi ili tek zagrevanje. Npr. 1 – masaža leđa, 2 – poljubac u vrat, 3 – masaža stopala, 4 – oralni seks… Bacite kocku i izvršite zadatak. Nema varanja!

Prljavi ples
Striptiz je najčešća muška maštarija koja donosi neverovatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što sledi, no jednako tako predstavlja i veliku maštariju žena, prenose mediji. Oslobodite se straha, plešite onako kako ste oduvek želeli i osvojite ga svojim samopouzdanjem!

Šta je danas na jelovniku?
Sećate li se filma „Devet i po nedelja“ u kojem Miki Rurki i Kim Bejsinger požudno hrane jedno drugo sitnicama iz frižidera? Prekopirajte tu scenu.

Svilenom maramom zavežite oči boljoj polovini i na svom telu poslužite slasne zalogaje: preliv od čokolade, jagode, maline… šta god vam padne na pamet! Što je sočnije i više kaplje, to će više probuditi vaša čula.

Poker „u skidanje“
Nije teško za pretpostaviti, igrajte sve dok neko ne završi go-golcat. Nema veze ako niste savršeni pokeraši koji osvajaju turnire… To i nije cilj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

igrarijeljubavseks.spavaća soba
Komentari (0)
Dodaj komentar