U tome je tajna: Pet pravila zbog kojih ćete želeti još više seksa

Ključ za fenomenalan seks i bolju emocionalnu povezanost s partnerom možda se krije u brzini samog čina. Sporiji seks čini se kao da se suprotstavlja našem današnjem načinu života kad nastojimo da sve odradimo na brzinu. Ali, ići sporije zapravo znači i duže uživati, piše Chatelaine.

Ženama je u proseku potrebno između 10 do 20 minuta da dostignu vrhunac. Ali, to se nakon dužeg vremena u vezi može pokazati kao veliki problem. Kad vas hormoni ‘ne pucaju’, a strast se ne razbuktava tako brzo kao na početku veze, mnogi će u krevetu ostati nezadovoljni.

Nikol Daedon, autorka knjige Sporiji seks: umetnost i umeće ženskog orgazma, smatra da nešto sporiji pristup seksu smanjuje pritisak na partnerima i povećava užitak, a zapravo ima potencijal da promeni način na koji živimo i naš život i van spavaće sobe. Pomoću ovih saveta dobićete priliku da se bolje upoznate s tim kako vaše telo reaguje na senzualne stimulanse i povećaće vašu emocionalnu vezu s partnerom.

Pogled u oči

Započnite s pet minuta gledanja jedno drugome u oči. Sjednite udobno i okrenite se jedan prema drugome i pogledajte svog partnera bez dominantnog predznaka. Možete treptati, a pokušajte i da se nasmejete. Možda će vam biti neobično, ali pokušajte da izdržite do kraja.

Dišite zajedno

Kad se osetite prijatno gledajući partneru u oči, pređite na disanje. Pokušajte da dišete prirodno, kroz nos. Stavite ruku partneru na grudi i pokušajte da zajednički uskladite udahe i izdahe.

Vreme za grljenje

Provedite barem pola sata u maženju, grljenju i ljubljenju s vašim partnerom, ali dok ste još obučeni. Ne prelazite na drugu frazu prebrzo jer ovaj deo može i te kako uzburkati strasti.

Masaža

Naizmenično trljajte jedno drugom leđa mirisnim uljima za masažu. Koristite duge, spore pokrete s umerenim pritiskom koji ne idu ispod struka. Nakon nekoliko minuta možete trljati svoje grudi o njegova leđa.

Orgazmička meditacija

Poslednje, ali ne i manje važno. Orgazmička meditacija je zapravo praksa koja bi trebalo da odagna sve misli o tome šta bi trebalo da bude i usredsredite se na ono što se trenutno događa. Zažmuritei prepustite se dodirima i osećajima, a sve ostalo neka postane nevažno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pravilaseks.
Komentari (0)
Dodaj komentar